Новини про зірок
Подобається

Велике горе: у Наташі Корольової померла бабуся і вона не може приїхати її поховати

18/01/2017     Автор: Ігор Нагорний
Велике горе: у Наташі Корольової померла бабуся і вона не може приїхати її поховати

У співачки Наташі Корольової померла 94-річна бабуся Соня, яка проживала в Києві. Про це він написала на своїй сторінці в Інстаграмі, 18 січня, передає Корупція.Стар

— Сьогодні в Києві померла моя бабуся ….. а я не можу прилетіти Її поховати …. — написала співачка.


Наташа Корольова раніше пообіцяла подати до суду через заборону їй в'їжджати в нашу країну і стримала свою обіцянку. Судове слухання призначене на 16 березня. Позов артистки проти СБУ розглянуть в Окружному адміністративному суді Києва.

21 жовтня Служба безпеки заборонила їй відвідувати Україну терміном на п'ять років. У 2015 році вона знімалася в російському фільмі "Будиночок на півдні". Зйомки йшли в окупованому Криму. Співачка наполягатиме, що збирається в країну не для гастролей, а заради возз'єднання сім'ї, адже вона сама є уродженої киянкою. Як вплине смерть бабусі на перегляд її справи поки не відомо.

94-річна бабуся артистки Соня жила в селі Липки під Вишгородом, Київська область.

Бабуся Наташі Корольової хотіла виїхати з України.

24236023

Директор палацу "Україна" Роман Недзельський раніше розповів, що родичка Корольової зібралася виїхати з країни.

— Я тільки що розмовляв з Наташею, їй зателефонувала її 94-річна бабуся і сказала: "Внучка, їжу з України до тебе. А то якщо помру, то ти мене і поховати не зможеш," — процитував Роман Недзельський. після неї зможе знову виступати на сцені перед глядачами.