Новини про зірок
Подобається

В мережу потрапили пікантні світлини Наталки Карпи в бікіні (фото)

18/01/2017     Автор: Яна Романська
В мережу потрапили пікантні світлини Наталки Карпи в бікіні (фото)

Співачка Наталка Карпа разом з чоловіком Євгеном Тереховим проводить зимові канікули в теплих краях. На сторінці в Facebook Наталка поділилася мальовничими фото з екзотичної подорожі. — повідомляє Корупція.Стар

Для відпустки Карпа вибрала Шрі-Ланку. Подружжя насолоджуються відпочинком на курорті Тангалле, на березі Індійського океану. Співачка показала, як в яскравому купальнику "ловить океанський бриз".

2_833


Хто багато працює, той потім гарно відпочиває…правда цю істину, я зрозуміла нещодавно, бо в робочому режимі проводила майже весь свій час, і релаксом навіть не попахувало. Моя орбіта рухалась лише у хардворк режимі. Минулий рік був дуже насиченим в усіх планах, і в кінці року вдалось активно попрацювати, щоб тепер взяти маленький тайм-аут для відновлення, зібрати всі свої думки докупи, розставити пріоритети, та зрештою піймати натхнення. Інколи в думках, як мантру,проговорюю собі: "виснаження – це зло! Карпа, навчись відпочивати, для того, щоб з подвійною віддачею, потім працювати!". Інколи пошуки себе тривають і досі…Вмійте і працювати, і відпочивати", – поділилася зірка в соцмережі.