Гороскоп на 29 січня

18/01/2017     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 29 січня

Повідомляє Корупція.Стар

Гороскоп на 29 січня Овен:
Овнам 29 січня не зашкодить підвищена обережність в роботі. Ретельно перевіряйте кожен зроблений крок і, в разі необхідності, не соромтеся звернутися за консультацією до більш досвідченому колезі.

Гороскоп на 29 січня Телець:
Тельцям на сьогоднішній день бажано відмовитися від спроб привернути до себе підвищену суспільну увагу. Все, що ви намагаєтеся зробити, принесе зворотний ефект і стане великою загрозою для вашої репутації.

Гороскоп на 29 січня Близнюки:
Близнюкам у цей день не варто занадто формувати події. Все, що сьогодні буде відбуватися в сфері ваших уподобань і почуттів, має тенденцію до неухильного розвитку. Ваше втручання в цей процес швидше йому нашкодить, ніж допоможе.

Гороскоп на 29 січня Рак:
Раки в цей день виявлять схильність до уразливості. Ви побачите прихований і явно негативний підтекст навіть у тих простих словах, які на вашу адресу виголосить хтось із давніх друзів або колег по роботі.

Гороскоп на 29 січня Лев:
Леви сьогодні візьмуться за професійні справи з подвоєною енергією. В такому настрої ви встигнете виконати термінове завдання, завершити трудомісткий проект і навіть допомогти своєму недбайливого співробітника.

Гороскоп на 29 січня Діва:
Дівам 29 січня 2017 слід відповідати категоричною відмовою на всі кошти, що надійшли протягом дня пропозиції. Навколо вас сьогодні буде багато шахраїв, яким потрібно тільки одне – заручитися вашою підтримкою для реалізації своїх хитромудрих і непорядних бізнес-проектів.

Гороскоп на 29 січня Ваги:
Для збереження емоційної рівноваги Ваг у цей день необхідно хоча б пару годин провести на самоті. Коли вам вдасться розібратися в собі, ви знову відчуєте позитивний настрій, який вже не покине вас аж до пізнього вечора.

Гороскоп на 29 січня Скорпіон:
Скорпіонам сьогодні буде дуже нелегко відповісти на пікантні питання своєї другої половинки. Ви навряд чи зможете пояснити коханій людині, чому в цей день стали кілька холодні, так як самі не відчуєте разючих змін у своїй поведінці.

Гороскоп на 29 січня Стрілець:
Природне чарівність Стрільців у цей день істотно збільшиться. Представники протилежної статі самі будуть охоче вступати з вами в контакт і виявляти на вашу адресу всілякі знаки уваги.

Гороскоп на 29 січня Козеріг:
Козероги закружляють у вирі цього дня й забудуть геть про якесь важлива подія. Про нього вам нагадає вечірній скандал, влаштований вашої розгніваної другою половинкою.

Гороскоп на 29 січня Водолій:
Всі ідеї, які відвідали Водоліїв у цей день, вимагатимуть негайного здійснення. Ці блискучі плани вам дійсно не варто відкладати на потім, так як вони мають всі шанси зробити вас людиною щасливим і забезпеченим.

Гороскоп на 29 січня Риби:
Рибам в цей день варто вибирати тільки нейтральні теми для розмов з колегами. Якщо ви ненароком поділіться особистими планами з кимось з них, ваші мрії вже ввечері стануть відомі всьому колективу.