Новини про зірок
Подобається

Це було для мене шоком: Безрук розповіла про свої пологи (фото)

17/01/2017     Автор: Яна Романська
Це було для мене шоком: Безрук розповіла про свої пологи (фото)

Актриса і співачка Галина Безрук поділилася з шанувальниками на сторінці в Instagram зворушливим фото з крихітною донечкою. — повідомляє Корупція.Стар

Нагадаємо, актриса народила дівчинку 13 грудня. Днями Безрук вперше розповіла про непрості пологи і подякувала чоловіка – актора Артема Алексєєва за надану підтримку.

"Місяць тому ми з tema_alekseev народили нашу Плюшечку! Саме народили, тому що майже всі 11 годин моїх пологів чоловік був поруч, підтримував, контролював пульс і дихання і "будував" мене в хорошому сенсі цього слова. Напевно, завдяки його контролю, пологи, які цілком могли закінчитися на операційному столі (бо Артемівну я переносила майже на два тижні, і вага її була уже 4600 і 59 см зросту) пройшли зразково-показово.

1_1720

Я не приховую, що пишаюся цим. Наша командна робота завжди дає чудовий результат! Будь то робота в кадрі, на сцені або в родовій. Папуля, я вітаю тебе, дякую і дуже люблю! Хоча, я до сих пір не вірю, як я це зробила… Спасибі всім, хто брав участь в появі Артемівни на світ і близьким, які підтримували мене всі ці місяці моєї нескінченної вагітності. Ну а нашу дочку з першим маленьким, але таким серйозним ювілейчиком", – зізналася зірка.