Новини про зірок
Подобається

Несподівано: Тоня Матвієнко заспівала із відомим рок-гуртом (ФОТО)

16/01/2017     Автор: Ігор Нагорний
Несподівано: Тоня Матвієнко заспівала із відомим рок-гуртом (ФОТО)

Співачка і "Гайдамаки" випустили відео на трек "Дощ", передає Корупція.Стар

Українська співачка Тоня Матвієнко, яка відсвяткувала перший день народження доньки, та гурт "Гайдамаки" представили кліп на дуетну пісню. Композиція, слова до якої написав лідер гурту Олександр Ярмола, а музику створювали усі "Гайдамаки", отримала назву "Дощ". У відео Тоня та Сашко, як інь і янь: вона — у чорній сукні, а він – в білому костюмі. Своїми образами вони символізують рівновагу та взаємодію чоловічої та жіночої енергії. В кліпі двох героїв об'єднав "Дощ".

"Ця пісня про дощ, як зупиняється час і зустрічаються дві одинокі долі, — розповідає Тоня Матвієнко. — Спочатку мені здавалося, що наші з Сашком голоси не сумісні, але як виявилось у пісні вокал звучить оригінально і "бере за душу".

Олександр Ярмола зізнався, що коли вони з "Гайдамаками" вирішили робити дует, то всі учасники одразу подумали про Тоню Матвієнко. "Ця пісня дуже чутлива і не зовсім схожа на все те, що ми робили раніше, — ділиться Сашко Ярмола. — Без Тоні ми б не змогли передати всі ті почуття та емоції, які є в цій композиції. Як на мене, вийшло класно!". 

 

yxwwxbesqmgwgkor