Весілля століття: російський олігарх «купив» для внучки Елтона Джона, Мерайю Кері і Антоніо Бандераса (ФОТО)

15/01/2017     Автор: Ігор Нагорний
Весілля століття: російський олігарх «купив» для внучки Елтона Джона, Мерайю Кері і Антоніо Бандераса (ФОТО)

Російський мільярдер, співвласник аеропорту "Домодєдово" Валерій Коган замовив на весілля онучки Ірини російських і світових зірок, серед яких були виконавці сер Елтон Джон і Мерайя Кері, а також актор Антоніо Бандерас, передає Корупція.Стар

Святкування відгриміло в столиці Великобританії в ці вихідні. Обранцем 19-річної Ірини Коган став її ровесник — єврей англійського походження Деніел Кенвей. Молоді люди познайомилися в Лондоні, де проживає і навчається Ірина.

Спеціально на розкішне торжество спадкоємиці Когана в Туманний Альбіон приватними літаками прилетіли десятки представників бізнес-еліти і зірки шоу-бізнесу: Філіп Кіркоров, Стас Михайлов, Олександр Сєров, Ігор Ніколаєв, Лев Лещенко, оперна діва Ганна Нетребко, посол Азербайджану в Росії Полад Бюльбюль-огли, режисер Микита Михалков та інші. Саме весілля грали в знаменитому готелі The Landmark London — за всіма єврейськими канонами — поім гості перемістилися в банкетний зал, де мали змогу насолодитися виступом Анни Нетребко. Але самим довгоочікуваним для нареченої став годинний концерт її кумира сера Елтона Джона.

19811547d66d599beb15f6f998dc340f980x