Зіркові скандали
Подобається

«Чудес не буває»: Олексій Воробйов розповів про зраду своєї дівчини (фото)

15/01/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Чудес не буває»: Олексій Воробйов розповів про зраду своєї дівчини (фото)

Олексій Воробйов: "Прилетів, щоб хоч кілька годин побути зі своєю дівчиною, а відлітаю холостяком", передає Корупція.Стар


На початку 2016 року російський співак і актор Олексій Воробйов став головним героєм в російській версії шоу "Холостяк", у рамках якого він мав серед десятків красунь вибрати ту єдину, яка в ідеалі мала б бути його дружиною, однак артист нікого не вибрав.

"Я вважаю за краще не обговорювати своє особисте життя. Люди зустрічаються, будують відносини, розлучаються — це нормально, особливо в 24-25 років. Я часто зустрічав дівчат, які заслуговують любові і захоплення, але чим старше стаєш, тим більше замислюєшся над тим, що якщо ця людина тобі важлива, вона може стати важливіше того, що ти робиш".

f33_15877315_685326198307080_5183502970485997568_n

Мабуть, артист нарешті вирішив задуматися над серйозними відносинами і не афішувати своє особисте життя. Однак, не поділиться своїм болем з шанувальниками Олексій Воробйов не зміг. Виявляється, на днях, артист вирішив зробити сюрприз своїй дівчині, прилетівши раптово додому, а там … дівчина в обіймах іншого чоловіка.

Я летів 13 годин, провів у Москві всього 18 годин з моменту виходу з літака і посадки на новий рейс, де я зараз знову проведу 13 годин у польоті. І знаєте що? Воно того варте … Тепер я знаю точно, що чудес не буває. Прилетів, щоб хоч кілька годин побути зі своєю дівчиною, а відлітаю холостяком… Мораль історії така: Якщо хочете зробити сюрприз, і перелетіти заради кого-то через океан на добу — краще попереджайте про свої наміри
розповів артист шанувальникам.