Сієнна Міллер розповіла про інтимні сцени з Беном Аффлеком

14/01/2017     Автор: Яна Романська
Сієнна Міллер розповіла про інтимні сцени з Беном Аффлеком

"Закон ночі" – проект, в якому Бен взяв на себе обов'язки режисера і сценариста.

Для Бена Аффлека останні кілька років є дуже плідними. Зірка Голлівуду в якості актора, режисера і сценариста бере участь у багатьох проектах, одним з яких став фільм "Закон ночі", передає Корупція.Стар

"Закон ночі" – це кримінальна драма, дії якої відбуваються в Америці часів сухого закону. Головний герой картини, син поліцейського, заробляє бутлегерством, в результаті чого він виявляється, залучений в життя кримінального світу. Головну роль виконує Бен Аффлек, а його колегами по проекту стали Ель Фанінг, Зої Салдана і Сієнна Міллер.

Сієнна вирішила поділитися з пресою подробицями робочого процесу і розповіла про те, як проводилися зйомки постільних сцен з Аффлеком. За словами Міллер їй було вкрай незручно опинитися в ліжку з чоловіком, якого вважає практично своїм братом. У той же час, вона "вмирала від сміху", коли Бен "намагався показати себе з максимально виграшного боку, тому дуже сильно старався". За словами Сієнни, постільних сцен у фільмі вистачає, тому щоб не розтягувати задоволення, вона запропонувала зняти їх всі в один день. У підсумку з Аффлеком в ліжку вона провела понад 9 годин. 

"Ми з Беном як брат і сестра, – каже актриса. – Тому в той момент між нами було багато незручностей. Ми постійно сміялися над чимось, в загальному займалися не тим, чим потрібно. Але варто зазначити, що Бен великий професіонал. Під кінець знімального дня я плакала… Я заливалася сльозами від сміху".