Плітки
Подобається

Подружка «Людини павука» прийшла на червону доріжку у нічній сорочці (ФОТО)

14/01/2017     Автор: Яна Романська
Подружка «Людини павука» прийшла на червону доріжку у нічній сорочці (ФОТО)

Акторка Емма Стоун, відома за роллю подружки людини павука, якого зіграв Ендрю Гарфілд, завітала на прем'єру картини La La Land. Разом з Еммою на червоній доріжці позував її партнер за картиною Раян Гослінг.

Акторка вийшла у лондонському Ham Yard Hotel у тоненькій сукні в піжамному стилі від The Row. Стилістом красуні стала Петра Фланері. Акторка доповнила образ туфлями Jimmy Choo та укладкою в стилі Старого Голлівуду, передає Корупція.Стар

До речі, бренд The Row започаткували інші акторки, близнючки Мері Кейт та Ешлі Олсен у 2006 і тепер їхні сукні обирають для червоних доріжок зірки.

Раян Гослінг обрав костюм Thom Sweeney.

Картина, в якій Стоун зіграла з Гослінгом принесла їм "Золотий Глобус", а також отримала першість у великій кілкості номінацій премії.

У своїй промові Емма Стоун подякувала своїй матері.

"Я маю подякувати моїй неймовірній матері. Я переїхала у 13 років і без моєї мами, тата і мого брата, які присвятили мені життя, я б не досягла цього", — сказала Стоун.

"Це фільм для мрійників і я думаю, що надія та креатив. — це дві найбільш важливі речі у світі. Це про акторів та креативних людей, перед носом яких зачинились двері, яким відмовили на кастингу і про тих, хто відчув, що втратив надію, але знайшов сили піднятися і продовжити рухатися вперед. Я розділяю це з вами" ,- сказала Емма.

Фільм La La Land має 11 номінацій премії Бафта, яка відбудетсья у Великобританії 12 лютого в Альберт Холлі.

Картина позитивно прийнята критиками, які говорять про неї, що вона "старомодний дух ескопізму показаний в кращих традиціях мюзиклу".

745832_1_w_570