Зіркові скандали
Подобається

Джонні Депп і Ембер Херд офіційно розлучилися

14/01/2017     Автор: Яна Романська
Джонні Депп і Ембер Херд офіційно розлучилися

Голлівудські актори Джонні Депп і Ембер Херд розлучилися після восьми місяців судових тяжб. Відповідне рішення прийняв суд Лос-Анджелеса, передає Корупція.Стар

Суддя відхилив вимогу Деппа накласти на його екс-дружину штраф в розмірі 100 тисяч доларів за те, що вона нібито затягувала процедуру розлучення.

Відповідно до досягнутої ще в грудні угоди, Депп заплатить Херд 7 млн доларів. З них 200 тисяч доларів вже перераховані, ще по мільйону буде переведено в лютому, травні та серпні.

Решту суми двома нерівними частками актор повинен сплатити до 1 листопада 2018 року. Херд вже заявила, що гроші вона має намір пожертвувати в благодійний фонд.

Крім того, Херд залишить собі двох собак і коня, а також автомобілі Range Rover 2015 року та Ford Mustang 1968 року. Дітей у пари не було.

"Ми всі раді залишити позаду цю неприємну главу в житті пана Деппа і його сім'ї, – йдеться в заяві адвоката Деппа Лори Вассер. "Моя клієнтка була б дуже рада спокійно жити далі", – сказав адвокат Херд Пірс О'Донелл.

Депп одружився на Херд в лютому 2015 року. Познайомилися вони на зйомках фільму "Ромовий щоденник" в 2010 році, в якому Депп зіграв головну роль. Через 15 місяців шлюбу Херд подала на розлучення, пояснивши рішення "непримиренними розбіжностями".

Юристи актриси заявили, що на протязі її недовгого шлюбу з Деппом вона жила в страху, оскільки він не раз розпускав руки при сімейних сварках. Втім, як зазначалося в заяві, Херд "не зверталася в поліцію, щоб не нашкодити кар'єрі Джонні".

На судових слуханнях у травні Херд звинуватила Деппа в нападі: за словами актриси, під час сварки чоловік кинув у неї мобільний телефон. Близькі та друзі Деппа обурилися, за їхніми словами, "нахабною брехнею" Херд.

Втім, вже в серпні актори домовилися про умови розлучення і заявили, що не прагнули заподіяти один одному фізичну або емоційну шкоду. "Наші відносини були дуже пристрасними і іноді неспокійними, але завжди повними любові", – говорилося в спільній заяві акторів.

Джоні Депп раніше був одружений з художницею Лорі Еллісон, цей шлюб тривав менше двох років. Серед його колишніх подруг – кілька знаменитостей, у тому числі актриса Вайнона Райдер, з якою він знімався у фільмі "Едвард руки-ножиці", британська модель Кейт Мосс і співачка Ванесса Параді. З останньої він прожив 14 років. За час роману Параді і Деппа у них народилися двоє дітей: дочка Лілі-Роуз і син Джек. Пара розпалася в червні 2012 року.