Новини про зірок
Подобається

Актриса Світлана Ходченкова зізналася, з ким проводить відпустку на Балі

14/01/2017     Автор: Яна Романська
Актриса Світлана Ходченкова зізналася, з ким проводить відпустку на Балі

Популярна актриса Світлана Ходченкова провела новорічні свята на екзотичному Балі.

Вона ділиться знімками пальм і пляжу і зізнається, що їй навіть сфотографуватися лінь. Напередодні Світлана «розсекретила» людей, з якими насолоджується відпусткою. Знаменитість відпочиває зі своїми колегами, передає Корупція.Стар

Це актриси Сабіна Ахмедова і Анастасія Стежко, співаки Анна Семенович і Андрій Григор'єв-Аполлонов, а також фігуристка Анастасія Гребьонкіна. Також актриса опублікувала перше фото в купальнику на відпочинку, яке за пару годин зібрало понад 10 000 лайків. Фоловери в коментарях бажають приємного відпочинку на Балі і відзначають, що актриса сексуальна без макіяжу.

Деякі шанувальники діляться враженнями про рівень акторської гри і майстерності Світлани в новому ситкомі «Ви всі мене дратуйте», де актриса навіть знялася в негліже в душі і зіграла безліч постільних сцен.

Нагадаємо, що зірка також знялася в еротичній сцені фільму «Вікінг», світова прем'єра якого відбулася тиждень тому. «… Зараз я відкрила для себе нову Ходченкову, не просто талановиту, але універсальну актрису!» — Висловлює свою думку фанатам про майстерність.

1484392788_1111111111