Тренди
Подобається

5 яскравих трендів для сезону весна-літо 2017

14/01/2017     Автор: Яна Романська
5 яскравих трендів для сезону весна-літо 2017

Тижні моди, присвячені сезону весна-літо 2017, вже закінчилися, а це означає, що весна 2017 вже не за горами. Варто підготуватися до найбільш приємного і багатого на модні образи сезону, адже погода дозволятиме, а душа вимагатиме модних змін.

Макіяж з 80-х

Трендів з божевільних 90-х, які повертаються на модний "олімп", дизайнерам стало мало, а тому вони звернулися до 80-х. Буяння фарб, чіткі лінії і дуже багато рум'ян — ти маєш повне право дати волю своїй фантазії.

Ретропринти

Продовження епохи 80-х, але тільки в одязі. Яскраві фарби, доречне поєднання жовтих і оранжевих відтінків — смугасті і квіткові принти будуть дуже актуальними.

Ніжна рожева сукня

Пам'ятаєш твердження про "маленьку чорну сукню"? У цьому сезоні також має право на існування ніжна рожева сукня. Довжина не обмежена. Межі тільки в твоїй фантазії.

Білизняні сукні

Так, якщо цього літа в тренді були піжамні сукні, то в наступному сезоні будуть актуальними сукні, що нагадують нижню білизну. Тільки в них можна вийти на вулицю, і тобі не буде соромно.

Асиметрія

Пам'ятаєш моду на джемпери з голим плечем? Якщо подібний залишився у тебе на задвірках шафи — сміливо діставай. Цього літа і навесні будь-яка асиметрія актуальна як ніколи.