Тренди
Подобається

5 трендів, про які потрібно забути в 2017 році

14/01/2017     Автор: Яна Романська
5 трендів, про які потрібно забути в 2017 році

Фешн- і б'юті-тренди, які всім дуже набридли і не будуть популярні в 2017-му

Самі по собі тенденції живуть кілька сезонів: спочатку зароджуються окремі відгомони, потім пік тренду і потім поступове спадання. 2016 рік став піком кількох тенденцій, які за цей час настільки набридли, що хочеться, щоб вони "померли" якомога швидше. Ми вибрали 5 бьюті- і фешн-трендів, про які потрібно забути в наступному році. Навіть якщо ти побачиш їх на подіумі.

Занадто багато хайлайтера

Хайлайтер став популярний в одну мить. На подіумах і в фешн-фотосесіях масово почали наносити його на обличчя і тіло. І чим більше — тим краще. Хайлайтер створює ефект світіння, що красиво і доречно в зйомках. Але не тоді, коли цим прийомом користується кожен перший. Особливо просто для щоденних луків.

Топи з відкритими плечима

А якщо топ ще й декорований рюшами — ховай і забудь про нього на кілька років.

Чокери

Це ж стосується і чокерів. І не думай надягати його до топу з відкритими плечима. Головний антитренд — це масовість, а такий мікс не носив хіба що ледачий.

Джинси з розрізами на сідницях

90-і відродилися не тільки в чокером. Особливо популярним в 2016-му став денім. Рвані джинси, як одна з можливостей урізноманітнити лук, знайшли своє місце в гардеробах багатьох дівчат. А деякі навіть вирішили, що "рваними" джинси мають бути не тільки на колінах, а й на більш цікавих місцях. Ти все ще думаєш, що це стильно?

Мерчі

Мерчі (різноманітна продукцію, яка випускається в підтримку альбомів артистів) в 2016 випустили Джастін Бібер і Бейонсе. Цих двох імен досить, щоб розтиражувати цю тенденцію по максимуму. Але навіщо купувати те, що є у мільйонів?