Новини про зірок
Подобається

Монро зізналася, що мала проблеми із алкоголем та розсекретила ставлення чоловіків до себе (ФОТО)

13/01/2017     Автор: Ігор Нагорний
Монро зізналася, що мала проблеми із алкоголем та розсекретила ставлення чоловіків до себе (ФОТО)

Акторка вже уявляє своє весілля, передає Корупція.Стар

Епатажна травесті-діва Монро, яка у свій день народження готує прихильникам подарунок, відверто розповіла про відмову від спиртного, особисте життя та стосунки із батьками. Зірка зазначила , що вже багато років не вживає алкоголю, натомість п'є каву.

1381338649_1964171309

"Я каву обожнюю. Ну я ж зав'язала з серйозним "бухлом". Ось як закінчила більше трьох років тому, так і тримаю марку. Просто падала в прірву, повільно і впевнено, і в один "прекрасний" момент зрозуміла, що у мене проблеми з алкоголем. Хоча ні, скоріше з головою проблеми, а алкоголь їх тільки збільшував. Я ж їх не вирішувала, а відкладала і відкладала в собі. У підсумку, учергове дуже сильно напилася і "вирубилась" на дивані в нічному клубі, а відвідувачі робили на моєму фоні селфі", — пригадує вона.

Після зміни образу життя, зауважує Монро, покращився і зовнішній вигляд. Секрет її схуднення простий: Монро любить біг та навіть брала участь у марафоні, однак, як каже, вперше і востаннє. Таке заняття є серйозним навантаженням для організму, впевнена травесті-діва.

Travesti-diva-Monro-so-sputnikom_full

"Так я просто була опухлою від алкоголю. Тіло було в формі, а обличчя розпливлося вшир. Я ж пила все смачненьке: шампанське, вино, віскі з колою. Келишок був невід'ємним атрибутом мого образу. А після так на їжу пробивало. Приходиш додому о четвертій ранку і давай жерти все підряд. А вранці я змушувала себе бігати, робити зарядку, чиститися ромашкою і активованим вугіллям. І, до речі, при цьому я якось примудрялася робити кар'єру, виступати, їздити на гастролі І, ви не повірите, собі в дзеркалі я подобалася, та й не тільки собі", — поділилася спогадами зірка.

Монро проаналізувала та, головне, зізналася собі, що має проблеми з алкоголем після чого – зав'язала із ним.

"Я повернуся до тієї історії, коли я хвацько напилася в квітні 13-го року і думала, що загубила ключі і телефон. Я приїхала додому (добрі люди посадили в таксі), сіла під дверима в норковій шубі, сукні, туфлях і заснула. Прокинулась від котячого крику, голова боліла, я не розуміла, де я, що відбувається, телефону не було. Мені стало соромно, страшно і образливо. Я пішла на вулицю, сіла на тролейбусну зупинку. Побачила жінку з собакою, у неї на шиї на шнурку висів мобільний телефон. 2013-й рік, а у неї на шнурку телефон, уявляєте? Я попросила зателефонувати, грошей запропонувала. Вона мене впізнала, 20 гривень, правда, взяла. Я подзвонила своєму директору, попросила привезти мені ключі. Коли зайшла додому, думок не було. Кішки кричали, обдерли всі шпалери. Я проспала години 4, прокинулася і зрозуміла, що це глухий кут. Мій директор відвезла мене до себе в заміський будинок. Я трохи оклигавшись, взяла планшет і ввела в пошук "алкоголізм"", — розповідає акторка та блогер про свою проблему.

Наразі зірка зізнається: переглянула своє життя, полюбила себе та розпочала із відповідальністю ставитися до роботи.

Стосовно стосунків із батьками, то, за словами Монро, вони були "світськими". Зірка не обговорювала із рідними людьми особисте життя. Останній серйозний роман у Монро був давно, три роки тому. У коханні та моделі сім'ї вона бачить себе виключно у жіночій ролі та зізнається: хоче стосунків, а не бути виключно об'єктом сексуальних бажань.

"Своє весілля я уявляю. І зараз я усвідомлюю, що, можливо, це буде іноземець. Мій чоловік буде любити мене цілком, просто за те, що я з ним поруч. І ось я б хотіла, щоб весілля було на березі океану. Я буду в білому брючному костюмі, червоні підбори, фата. Він високий, красивий, ставний. Обов'язково візьму з собою всіх своїх товаришів по чарці, 30 осіб, чартер, знімаємо готель. І співати обов'язково буде … нехай Кеті Перрі. Він же багатий у мене буде", — розмірковує вона.

При цьому у епатажної травесті діви є глибокі філософські думки про самотність.

"Самотньою я почуваюся іноді в натовпі. Це називається екзистенційна самотність. Але насправді, я потрібна собі. Тому я не відчуваю себе самотньою. Якщо я не буду потрібна собі — кому я на фіг здалася. В подушку холодну я не плачу, бо а) — не бачу причин, б) — розумію, що все, що я роблю, в першу чергу потрібно мені. Як тільки мені це перестане бути потрібним, я помру", — підсумувала вона.

У Монро багато творчих планів та є висока мрія: аби її оточували гарні та щасливі люди, а на вулицях не було безпритульних тварин та, взагалі, притулків.