Зіркові скандали
Подобається

Королівська сім’я проігнорувала день народження Кейт Міддлтон

13/01/2017     Автор: Ігор Нагорний
Королівська сім’я проігнорувала день народження Кейт Міддлтон

35-ий день народження Кейт Міддлтон, який герцогиня відсвяткувала 9 січня, видався не найвеселішим для дружини принца Вільяма. Про це пише британська преса і дає кілька того пояснень, передає Корупція.Стар

По-перше, хороший друг Кейт, її дівер, принц Гаррі, був відсутнім у Лондоні, відправившись у закордонний вояж в компанії своєї подруги Меган Маркл. 

Звичайно, Гаррі і Кейт завжди підтримували близькі стосунки, але тепер у нього інші пріоритети
— зазначив інсайдер. 

Міддлтон відчуває себе, за словами джерела, ображеною.

По-друге, Кларенс-хаус (офіс, резиденція членів британської королівської сім'ї — авт.) ніяк не згадав у своїх прес-релізах іменинницю, обійшовшись без будь-яких заяв на цей рахунок. У минулому році королівська сім'я відреагувала на 34-ий день народження Кейт, розмістивши на своєму сайті фото юної герцогині. Чим викликана така поведінка Кларенс-хаус, невідомо. Більш того, королівська сім'я утрималася від публічних привітань Кейт в своїх акаунтах у соціальних мережах і навіть в Instagram ніяк не зафіксувала її ювілей.

Світські оглядачі намагаються шукати пояснення всьому цьому і висловлюють різні припущення. Можливо, таким чином престол "карає" Міддлтон за її "лінь": неодноразово зазначалося, що герцогиня в минулому році мала мало публічних виходів, "відпрацювавши" лише 68 днів за весь 2016-ий рік і маючи в пресі звання "найбільш ледачого представника монархії". 

Розглядається також версія, що престолу зараз не до привітань — Єлизавета погано себе почуває, і це є головною турботою Букінгемського палацу.

8646_288422_3