Новини про зірок
Подобається

Відома українська співачка відкрила магазин одягу в Росії (ФОТО)

12/01/2017     Автор: Яна Романська
Відома українська співачка відкрила магазин одягу в Росії (ФОТО)

Надія Мейхер відкрила свій бутік у Сочі.

Екс-солістка "ВІА Гри" Надія Мейхер після народження третьої дитини відчула в собі дизайнерський талант. Спочатку артистка заснувала власний бренд Meiher by Meiher, а потім відкрила свій перший бутік модного одягу в Києві, передає Корупція.Стар

Незважаючи на свої бізнес-починання, не забула Мейхер і про свою творчу кар'єру: в кінці 2016 року Надія гастролювала по Україні з постановкою Historia de Un Amo, яка присвячена аргентинському танго.

Днями стало відомо, що Надія Мейхер відкрила свій магазин в Сочі. Тепер одяг від популярної виконавиці зможуть купити і росіяни. Відзначимо, що співачка не раз заявляла, що бере безпосередню участь в створенні одягу та взуття від начерків ескізів і до випуску колекції.

"Для мене це не просто бутик, а творча майстерня, де я реалізовую свої найбожевільніші ідеї. Все в ньому витримано в єдиній концепції і продумане мною до дрібниць. Стилем і атмосферою він нагадує аргентинське танго, мою давню пристрасть", — заявила екс- солістка "ВІА Гри".

Нагадаємо, що чоловік Надії Мейхер Михайло Уржумцев є керівником петербурзької фабрики "Першотравнева зоря", вона ж ВАТ "Мелон Фешн Груп". Саме на цій фабриці шиють одяг для брендів Befree, Zarina, Love Republic.

1484155811_nad2