Ведуча каналу «Україна» Анна Панова показала, як відсвяткувала день народження на Балі (ФОТО)

12/01/2017     Автор: Яна Романська
Ведуча каналу «Україна» Анна Панова показала, як відсвяткувала день народження на Балі (ФОТО)

Днями ведуча інформаційної програми "Події" на каналі "Україна" Анна Панова відзначила свій день народження. Ведучій виповнилося 37 років. Зараз Анна відпочиває в теплих краях. 

Панова поділилася своїми першими емоціями і враженнями від острова Балі, передає Корупція.Стар

"Галасливих компаній не люблю — ні в будні, ні в свята. Тому на день народження намагаюся кудись "втекти" — в ідеалі, в теплі краї. Я народилася 7 січня. В Україні в цей час сніжно і морозно, а я дуже люблю сонце і море. Тому вибираю подорож в літо посеред зими. Затишне торжество з найближчими — це найкраще, що може бути. Я взагалі велика прихильниця Південно-Східної Азії. Була на Шрі Ланці, в Таїланді, Камбоджі — і давно придивлялася до Балі . Тут зелено, сонячно, романтично…", — розповіла Панова.

Анна зізналася, що її вразило найбільше під час відпустки. 

"На Балі дивовижна природа: соковита і щедра. Чудові люди, вони прості і усміхнені. Величні храми, священні джерела і потужні водоспади. Балійці живуть в гармонії з природою і гостинно показують багатства своєї країни: рисові тераси, кавові плантації і сплячий вулкан. Уявляєте, тут є навіть рідні для українців чорнобривці! Словом, з кожним днем ​​все більше закохуюся в цей райський острів", — поділилася ведуча інформаційної програми" Події ".

Ведуча також розповіла про своє саме незвичайне день народження: 

"Самий незвичайний був в минулому році. Всупереч традиції їхати на заморський курорт, я вирушила в Карпати, підкорювати гірські вершини на лижах. Вперше в житті! Це, звичайно, виявилося складніше, ніж тюленем лежати на пляжі — але до кінця дня я вже впевнено спускалася з гір для початківців", — розповіла Анна.

1_1699 2_803 3_329 4_97