Новини про зірок
Подобається

Травесті-діва Монро розсекретила таємницю світлин із “вагітним” животиком (ФОТО)

12/01/2017     Автор: Яна Романська
Травесті-діва Монро розсекретила таємницю світлин із “вагітним” животиком (ФОТО)

У коментарі ТСН. ua зірка розповіла про майбутній сюрприз. Епатажна травесті-діва Монро, яка сколихнула Мережу знімками із животиком, зізналася, у чому їхнє значення.

Артистка прокоментувала ТСН.ua свою нову фотосесію, що наразі активно обговорюється. Справа в тому, що 13-го січня зірка святкуватиме день народження, до якого підготувала презент для фанів, передає Корупція.Стар

“До свого дня народження я завжди готую якийсь творчий сюрприз, в цьому році це буде мій перший кліп. Саме його народження символізує це фото з животом. Хоча, це навіть не кліп, а ціла історія з життя однієї жінки, метафоричне музичне кіно, режисером якого став Данило Євтухов, а сценарій написала мій директор Наталія Медведєва. Головні ролі виконали мої друзі.Цей шедевр абсолютно неформат для музичних каналів, і я дуже рада, що можу собі дозволити робити, знімати і співати, що я хочу!” – підкреслила Монро.

Артистка має власну точку зору на таке делікатне та особисте для кожного питання про дітей. 

“В інтерв’ю я міркувала про сурогатне материнство і дітей в цілому. Найближчим часом діти не входять в мої плани. У суспільстві існує стереотип, що діти – це якась необхідність, без них життя неповноцінне і так далі. У мене на цей рахунок інша теорія. Наявність дітей не звільняє вас від відповідальності і розвитку свого життя! Не можна повністю розчинятися в дітях і думати тільки про них, забуваючи про свій розвиток. А ще трагічніше, реалізовувати на дітях свої мрії і бажання що не здійснилися. Але це – довга розмова, тому зупинимося на тому, що діти – це прекрасно і цікаво, але не в моєму випадку”, – підсумувала телеведуча та акторка.

monro