Новини про зірок
Подобається

Країна в скорботі: Відомий співак згорів від раку у повній самотності (ФОТО)

11/01/2017     Автор: Яна Романська
Країна в скорботі: Відомий співак згорів від раку у повній самотності (ФОТО)

Улюбленець долі та жінок, Лучано Паваротті, зумів досягнути усього, про що мріє простий смертний, але забув про те, що смертний сам, передає Корупція.Стар

8 вересня 2007 року в різних кінцях церемоніальної зали, одягнені у чорне, сиділи дві жінки. Адуя Вероні та Ніколетта Мантовані – дві закляті подруги, а за сумісництвом –  дві вдови Лучано Паваротті.

Історія цієї ворожнечі розпочалася у 1953, тоді молодий хлопець Лучано мріяв усього лише про дві речі: стати відомим футболістом і одружитися з подругою свого дитинства – Адуа.

З футболом у юнака так і не склалося, а на те, щоб завоювати дівчину, у Лучано пішло довгих 8 років. Та все ж таки у  1961 році, вже відомий оперний співак Паваротті вперше одружився. Саме Адуа колись змусила Лучано співати, вона особисто стала його агентом і керувала усіма фінансовими справами.  А ось з подружнім життям не склалося.

Особливою слабкістю тенора завжди були секретарки. Але Адуа усе терпіла. Чи то роль ділового партнера її влаштовувала чи просто любов до Паваротті була такою сильною – тепер важно сказати. Відомо одне: дружина закривала очі на десятки очевидних зрад.

Чаша терпіння Адуі наповнювалася довгих 35 років, за які у пари народилося три доньки, і переповнилася лише тоді, коли Паваротті зачепив найдорожче – її жіноче самолюбство.

На початку 1996 року таблоїди надрукували фото Паваротті з Барбадосу, де великий тенор відпочивав зі своєю новою секретаркою, Ніколеттою Мантовані. Сам Лучано у інтерв’ю тоді сказав, що він неймовірно щасливий, мовляв, чого ж тут  приховувати – вона на даний момент фаворитка його гарему!
Адуі тоді було 60! Їх з Паваротті молодшій дочці Джуліанні – 27! А секретарці Ніколетті – 25!

Тож, не дивно, що Адуі нова інтрижка чоловіка дуже не сподобалася, нарешті вона зважилася на розлучення. Довгі шість років Паваротті вів суди із дружиною, не бажаючи ділитися з нею заробленим капіталом. Втім, через 6 років Адуі, відсудивши собі «забезпечену старість» – таки пішла від гулящого тенора.

Ніколетта ж завагітніла близнюками: хлопчиком і дівчинкою. Лучано був на сьомому небі від щастя, носив жінку на руках, та під час родів одна дитина померла.

Нещастя полилися одне за одним, у 2002 році від раку померли батько з матір’ю Лучано, а трьома роками пізніше страшний діагноз поставили й самому маестро.

Щойно Ніколетта дізналася про діагноз чоловіка – вона їде у Нью-Йорк, нібито лікуватися від розсіяного склерозу.

Паваротті лежав у ліжку, сам, у великому будинку. Тоді Лучано згадав Адую і чотирьох своїх дочок. Щодня Паваротті говорив з нею по телефону, Адуї  відправила до нього дівчат, які до останнього сиділи біля  батькового ліжка,  і були поруч, коли тенор  зробив свій останній подих.

1444713508_1