Новини про зірок
Подобається

Трагічна новина! Єдиного сина відомої актриси жорстоко вбила коханка (ФОТО)

10/01/2017     Автор: Яна Романська
Трагічна новина! Єдиного сина відомої актриси жорстоко вбила коханка (ФОТО)

Приятелька покійної актриси Наталії Кустинської дала велике інтерв'ю, в якому розповіла про дружбу з артисткою. Саме їй зірка картини "Три плюс два" повідомила про те, що її сина убила його ж коханка.

Наталя Кустинська познайомилася з Ніною Федотової більше 30 років тому. Вони були близькими подругами, Наталя розповідала Ніні багато особистого. Причому не тільки про себе, а й за єдиним сином Дмитра, передає Корупція.Стар

Спадкоємець Кустинської закінчив економічний факультет МГИМО, потім одружився. У нього народився син, який помер в семимісячному віці. Після цього подружжя розлучилося. Сам Дмитро став балуватися наркотиками. Він помер 20 жовтня 2002 року.

Смерть сина стала ударом для Наталії. Вона до кінця не вірила в те, ніби Дмитро помер від серцевої недостатності, яку офіційно констатували як причину смерті чоловіка.

"Коли він уже лежав у труні, вона побачила рану на його скроні. Через два роки його дівчина Ольга зізналася, що це вона його вбила: вдарила каблуком в скроню в пориві ревнощів. Після цього Наташа її вигнала. Та начебто знайшла якогось чоловіка , прийшла до нього, а той її теж випровадив, мабуть, зрозумів, що дівчина любить випити. Тоді вона пішла на Патріарші пруди, сіла на лавку і замерзла до смерті", — цитує Ніну Федотову "Собеседник".

Після таких драматичних подій Кустінськая довго не могла прийти в себе. Однак із затяжної депресії жінку витягнув поет з Ярославля Олексій Філіпов.

"Наташа в свої 74 роки вважала себе молодою і красивою. Мабуть, з юності захвалили, і у неї стався зсув. Вона прагнула подобатися чоловікам. Незважаючи на 30-річну різницю у віці, Олексій хотів бути разом з Наташею, але його син отримав травму голови. Вона підтримувала Олексія. Вони розмовляли щоночі по телефону ", — розповіла колишня приятелька актриси.

Жінка розповіла, посилаючись на слова самого Філіпова, що нібито Кустінськая йому сниться, і він з нею веде розмови. "Я йому говорила, що так можна і з глузду з'їхати", — зазначила Федотова.

Нагадаємо, взимку 2012 року Наталя Кустинська потрапила в реанімацію з пневмонією, а через кілька днів перенесла інсульт. 13 грудня 2012 року актриса померла в повній самоті. Їй було 74 роки.

1120