Новини про зірок
Подобається

Країна прощається з Лолітою Мілявською

10/01/2017     Автор: Яна Романська
Країна прощається з Лолітою Мілявською

Відома співачка підійшла до того віку, коли стрибати по сцені вже просто непристойно. Скоро їй виповниться п'ятдесят, і Лоліта вирішила, що це — саме час, щоб покинути естраду, передає Корупція.Стар

Вона стверджує, що це усвідомлене рішення, від якого вона не відмовиться. Народ пересуджує: мовляв, Лоліту просто налякала пригода з Борисом Мойсеєвим. Він теж не міг знайти хвилини для відпочинку через нескінченні гастролей, і тепер саме напруженою роботою лікарі пояснюють його інсульт.

Можливо, Лоліта боїться, що і її здоров'я може серйозно підкосити режим, не цілком відповідний для жінки, яка прожила півстоліття. Адже шоу-бізнес вимагає від людини неймовірною віддачі. Іноді і поспати-то колись. Лоліта вирішила, що піде «по-англійськи». Ніяких прощальних вечорів і концертів. Хіба що випустить самий останній альбом, а потім — на спокій. Але співачка не має наміру сидіти вдома і в'язати шкарпетки. Вона продовжить творчу діяльність, хіба що з меншим розмахом. Можливо, зніметься в кіно або підшукає собі роль в театрі.