Новини про зірок
Подобається

Дочка Брюса Уїлліса і Демі Мур таємно вийшла заміж — ЗМІ

10/01/2017     Автор: Яна Романська
Дочка Брюса Уїлліса і Демі Мур таємно вийшла заміж — ЗМІ

За повідомленнями західних ЗМІ 22-річна Таллула Вілліс, наймолодша з трьох доньок Брюса Вілліса і Демі Мур, таємно вийшла заміж за свого молодого чоловіка, 23-річного Моргана МакДональда, передає Корупція.Стар

Друзі пари кажуть, що Морган і Таллула вже давно називають один одного чоловіком і дружиною. На сторінках в соцмережах у них обох значиться статус "одружений". А днями папараці застали закоханих на прогулянці. На одному зі знімків помітно, що безіменний палець дівчини прикрашає обручку. При цьому ніяких заяв про весілля ні молоді, ні зіркові батьки "нареченої" не робили. Єдина, хто прокомментріровал цю новину, — мати Моргана МакДональда, Аліша. Вона заявила, що її сина і дочку "міцного горішка" пов'язують серйозні стосунки, проте вони занадто молоді, щоб думати про шлюб. За її словами, про весілля парочка ще й мови не веде.

Нагадаємо, що Таллула не раз ставала героїнею скандальних хронік. У підлітковому віці вона страждала від психологічних розладів і сильно комплексувала через зовнішність, відчуваючи себе гидким каченям на тлі матері і старших сестер. Відомо також, що дівчина лікувалася від алкоголізму та наркозалежності в елітних клініках для зірок. Зараз молодша дочка Вілліс із задоволенням бере участь в провокаційних флешмобах і відвертих фотосесіях. Остання з них з'явилася в альбомі епатажного фотографа Тайлера Шилдс в жовтні 2016 року — на знімках Таллула позує оголеною.