Новини про зірок
Подобається

Вже не холостяк: Філіп Кіркоров таємно одружився, ви будете в шоці від обраниці зірки (ФОТО)

08/01/2017     Автор: Яна Романська
Вже не холостяк: Філіп Кіркоров таємно одружився, ви будете в шоці від обраниці зірки (ФОТО)

Співак постійно ділиться з шанувальниками фотографіями своїх дітей — трирічного Мартіна і чотирирічної Алли-Вікторії. У коментарях до фотографій одні підписники радіють за артиста, інші журяться, що малюки ростуть без мами. Виявилося, це не так.

Філіп Кіркоров не робив таємниці з того, що його діти народжені сурогатною матір'ю, імені якої він не розкриває. Але справжнім відкриттям для фанатів співака стало те, що мати Мартіна і Алли-Вікторії в даний момент живе в будинку артиста і виховує дітей, і що вона виявилася не тільки сурогатною матір'ю, а й коханою жінкою Кіркорова, що довго приховував артист, передає Корупція.Стар

«Дітей повинні виховувати їх батьки, а не няні. Я в цьому плані, можливо, старомодний. Тому вихованням безпосередньо займається мати дітей. Вона людина непублічна, не любить зайвої уваги і всю цю світську суєту, але у нас нормальна повноцінна сім'я за всіма традиціями», — розповів поп-король.

Треба відзначити, що Кіркоров і сам намагається весь свій вільний час проводити з дітьми, а коли їде на гастролі, то постійно їм дзвонить. 

«Ми дуже багато розмовляємо з Мартіном і Аллою-Вікторією, вона, до речі, не дивлячись на вік, вже щосили освоїла сучасні технології — сама вміє дзвонити по скайпу. Та й я протягом дня часто телефоную додому. Вони сумують, звичайно, коли мене довго немає, але розуміють, що тато повинен працювати і заробляти гроші. Мої діти і моя дружина найкраще що є в моєму житті», — сказав співак.

Весілля артиста відбулося 10.12.16 таємно у вузькому колі друзів в сонячній Болгарії.

6