Плітки
Подобається

Гаряча нічка: Катя Осадча опублікувала інтимне фото з Юрієм Горбуновим у ліжку (ФОТО)

08/01/2017     Автор: Яна Романська
Гаряча нічка: Катя Осадча опублікувала інтимне фото з Юрієм Горбуновим у ліжку (ФОТО)

Відомих українських ведучих Катю Осадчу, а також Юрія Горбунова давно вже запідозрили в романі.

На вельми правдоподібні здогади користувачів мережі наштовхнули останні фотографії телезірок на їх особистих сторінках в Instagram — знімки не вперше зроблені на схожих локаціях, передає Корупція.Стар

Ведуча "Світського життя" відсвяткувала свій 33-й день народження. Судячи по знімках з соцмережі, Осадча провела відпустку в Одесі, до того ж, в суспільстві невідомого чоловіка. На одному з фото зірка епатажного шоу показала номер готелю з видом на море. Сама ж Осадча перебувала в ліжку, а поруч з її ногою підписники розглянули і чоловічу ногу, що і порушило надзвичайний інтерес українців до приватної невідомої особи.

У той же день на своїй сторінці в Instagram зірка серіалу "Останній москаль", а також провідний безлічі різних шоу і проектів на телебаченні Юрій Горбунов опублікував подібне ранкове фото з келихом соку. Можливо, це збіг, однак, на задньому фоні спостерігається схожий вид на море, а також близький за стилем інтер'єр приміщення з номером в готелі, який перш показувала Катя Осадча.

029392f7b7f07585a07e63c0ad7ee944