Новини про зірок
Подобається

Терміново: онук відомої актриси знаходиться при смерті від рук няні, лікарі роблять все можливе (ФОТО)

05/01/2017     Автор: Ігор Нагорний
Терміново: онук відомої актриси знаходиться при смерті від рук няні, лікарі роблять все можливе (ФОТО)


Нічого не віщувало біди, після пологів малюк був здоровий а сім’я щаслива. Однак за декілька тижнів після появи на світ з дитиною сталося лихо, передає Корупція.Стар

Зовсім недавно відома актриса Сьюзан Сарандон вкотре стала бабусею. Її улюблена донечка Єва подарувала щасливій родині хлопчика, якого назвали меджер. Пологи жінки проходили вдома, оскільки Єва страшенно боїться лікарень і лікарів теж. Та й дружнє сімейство порахувало, що роди мають пройти у рідних стінах.

Вся справа в тому, що жінка, якій довірили догляд за новонародженним була втомленою і вирішила присісти з малюком на руках. У зручному кріслі няня не відчула, як заснула і впустила Меджора з рук. На крик хлопчика збіглися всі домашні і повезли його до клініки.

Хоч в дитини і було виявлена кровотеча і поламані кістки, проте після МРТ лікарі сказали, що життєво-важливі органи не постраждали, що дуже заспокоїло батьків.

На даний момент хлопчик одужує, а батьки більше навіть думати не хочуть про те, щоб підпустити якусь чужу людину до свого чада.

 

06