Новини про зірок
Подобається

Зірка каналу «1+1» Марина Леончук вперше показала всій країні свою маму (ФОТО)

04/01/2017     Автор: Яна Романська
Зірка каналу «1+1» Марина Леончук вперше показала всій країні свою маму (ФОТО)

Ведуча ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Марина Леончук, яка розлучилася із чоловіком після 14 років шлюбу, зараз вже легше говорить про свій статус холостячки. 

В інтерв'ю виданню Viva, для якого Марина позувала у фотосесії разом із сином Гордієм та мамою, Леончук розповіла, що закохана, але вільна, передає Корупція.Стар

Також зірка поділилася, що розлучення не далося їй легко. 

"Я, звичайно, закохана, але я вільна.  Звичайно це нелегко. Розлучення нікому не дається легко", — сказала Леончук. 

Марина була у шлюбі зі своїм чоловіком 14 років. Чотири останні роки вони намагалися розійтися. Життя окремо дозволило обом пробачити усі образи і зберегти теплі стосунки на відстані. Нині вони співпрацюють і домовляються всього того, що стосується виховання спільного п'ятирічного сина Гордія. Після розлучення звичний стиль життя Марини радикально змінився. Порожнечу ведуча заповнює навчанням, спортом та маленьким сином.

"Я вивчаю англійську, я займаюся спортом, я бігаю, ми з Гордієм подорожуємо. Ми можемо дозволити собі увесь день їсти морозиво, купатися, грати і при цьому розуміти, що, приміром, нам не треба по годинах обідати, тому що тато у нас цю справу любив. Але тато — молодець. Тому що лише тато у нас в родині готував. Тепер доводиться мені це робити", — поділилася Леончук.

385685430