Зіркові скандали
Подобається

Країна в шоці: онука відомої актриси ледве не вбила власна няня

04/01/2017     Автор: Яна Романська
Країна в шоці: онука відомої актриси ледве не вбила власна няня

Восени 2016 року Сьюзан Сарандон знову стала бабусею. Дочка актриси Єва Амуррі народила хлопчика Меджера. Єва воліла домашні пологи. Своє рішення вона аргументувала тим, що до жаху боїться лікарів, а вдома — приємна і приваблива обстановка. 

30_main_new-1483444427

Малюк народився здоровим і міцним, але через пару тижнів, з ним стався нещасний випадок, який міг завдати серйозної шкоди здоров'ю малюка, передає Корупція.Стар

Няня, якій було довірено догляд за дитиною, заснула в кріслі з ним на руках. Коли няня занурилася в сон, її руки, по всій видимості, розслабилися і малюк впав на підлогу.

"Кайлі і я вже спали в той час, і прокинулися від звуку удару Меджора об підлогу і його несамовитого крику. У нього був перелом кісток черепа та кровотеча. Швидка доставила нас в медичний центр, де ми провели два жахливих дня, отримуючи допомогу і здаючи різні аналізи. сказати, що цей час був самим тривожним і трагічним для мене, значить не сказати нічого. Якщо ви читали мій пост про домашні пологи, то знаєте, як сильно я боюся лікарень. Це ще більше ускладнювало моє становище в той момент", — розповіла Єва.

"Не дивлячись на те, що у нього був перелом, деякий зсув кісток черепа і кровотеча, сам мозок був не зачеплено, і кровотечу було локалізовано. МРТ показало, що ніяких пошкоджень мозку немає, педіатри та неврологи дали нам прекрасні прогнози, що дають надію. Зараз ми абсолютно щасливі. Він швидко одужує, сміється і всіляко показує нам, що з ним все в порядку. Але тепер мені важко довірити кому-небудь догляд за Меджером. Як тільки я чую його плач, миттєво згадую ту ніч, моє серце стискається від жаху і з очей котяться сльози. Більше ніколи я не довірю своїх дітей стороннім людям і буду піклуватися про них сама", — поділилася Амуррі.