Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 17 січня

04/01/2017     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 17 січня

Козеріг

Козерогам сьогодні, 17 січня 2017 року, не варто планувати якусь важливу діяльність. Ваш емоційний стан буде заважати завершити задумане з першого разу. Тому зірки радять не починати нових справ, поки не розберетеся з проблами внутрішнього світу.

Водолій

Сьогодні, 17 січня 2017 року, Водолії якісно розширять свій кругозір. Люди, з якими Ви познайомитеся в неділю, будуть дуже цікавими співрозмовниками, що володіють унікальним ставленням до навколишньої дійсності. Вам вдасться перейняти дуже цікавий досвід.

Риби

Сьогодні, гороскоп на 17 січня 2017 року, говорить про те, що Риби будуть схильні до меланхолії і міркувань про сенс життя. Не виключено, що ближче до вечора ці думки викликають у Вас сильний стрес, паніку або страшне невдоволення тим, що відбувається. Тому зірки рекомендують розвіяти смуток у компанії близьких друзів. Вони завжди підкажуть вихід з будь-якої ситуації.

Овен

Овни сьогодні, 17 січня 2017 року, отримають інформацію, яка зможе їх захистити від багатьох проблем. Навіть якщо відомості, отримані від малознайомих людей, здадуться Вам кілька безглуздими і несерйозними, постарайтеся їх не ігнорувати. У важкий момент саме вони підкажуть вихід із ситуації.

Телець

Гороскоп на 17 січня для Тельців говорить про те, щоб Ви зайнялися плануванням найближчого майбутнього. Ваша друга половинка запропонує свій сценарій майбутніх подій і витрат, а тому Вам доведеться в черговий раз голосно доводити право на особисту думку. Не бійтеся здаватися егоїстичним, ці заходи виправдані.

Близнюки

Сьогодні, 17 січня 2017 року, Близнюки будуть дуже прискіпливими до дрібниць. Це буде виводити з себе Ваше оточення. Дуже вдумливо і прискіпливо Ви для початку вивчіть список сімейних витрат на найближчі дні, а потім настільки ж уважно ознайомитеся зі шкільною успішністю молодших членів родини. Пам'ятайте, що у всьому важлива міра.

Рак

Гороскоп на 17 січня говорить Ракам про те, щоб Ви приділили увагу своїм найближчим родичам. Розпитайте кожного з них про події, що відбулися на минулому тижні, дізнайтеся про проблеми, які їх турбують найбільше. Так Ви налаштуєте атмосферу в дома на душевний лад і з хорошим настроєм проведете вечір.

Лев

Леви сьогодні, 17 січня, захочуть відвідати місце, де можна духовно і культурно збагатитися. З цією метою Ви підете в музей або театр, після чого запросіть свою другу половинку на вечерю у вишуканому ресторані. День у відмінному настрої гарантовано!
 
Діва

Діви сьогодні, 17 січня, переживуть великий шок, дізнавшись про зраду близької людини. Коли Ви з'ясуєте напевно, хто розпускає мерзенні чутки про Вас, просто припиніть будь-яке спілкування з цією особою. Не опускайтеся низинних заходів і не відповідайте йому тією ж монетою. Ваша репутація і особистісний спокій важливіше.

Терези

Терезам сьогодні, 17 січня 2017 року, доведеться витратити багато часу на шопінг покупки дорогим людям. Повернувшись додому, Ви відчуєте небувалий емоційний підйом і захочете організувати у фіналі цієї суботи грандіозну вечірку. Вечір у компанії близьких друзів стане кращою ідеєю для завершення вечора.

Скорпіон

Сьогодні, 17 січня, Скорпіонам доведеться багато працювати. Необхідність працювати у свій законний вихідний сильно Вас роздратує, але Ваш гнів жодним чином не допоможе виправити ситуацію. Тому наберіться терпіння і зробіть те, що потрібно, щоб хоча б вечір провести так, як Ви задумували раніше.

Стрілець

Гороскоп на 17 січня говорить Стрільцям, щоб налаштувалися на позитивний лад і зібрали всю свою волю в кулак, оскільки Вам належить лицем до лиця зустрітися з труднощами. Всі Ваші плани, складені на цей день, опиняться під величезною загрозою зриву через обставини, які від Вас жодним чином не залежать. Відпустіть ситуацію і Ви мужньо вистоїте в непростий період.