Новини про зірок
Подобається

Застукали: з’явилися нові докази роману Каті Осадчої з Юрієм Горбуновим (ФОТО)

02/01/2017     Автор: Яна Романська
Застукали: з’явилися нові докази роману Каті Осадчої з Юрієм Горбуновим (ФОТО)

Телеведучі продовжують інтригувати своїх підписників.

У блогерів в мережі вже не залишилося жодних сумнівів, що популярних телеведучих Катю Осадчу і Юрія Горбунова пов'язують не тільки робочі, а й романтичні стосунки.

Приводом для цього стали нові знімки в фотоблогах Горбунова і Осадчої, передає Корупція.Стар

Напередодні Нового року телеведуча опублікувала фото свого новорічного дерева з натяком.

На знімку поруч з традиційними ялинковими іграшками красувався крихітний дитячий костюм, що викликав захват користувачів мережі і нові чутки — хто ж буде у телеведучої: хлопчик чи дівчинка.

У свою чергу Горбунов також опублікував 31 грудня фото своєї ялинки, привітавши таким чином своїх підписників в мережі. Проте пильні блогери тут же вирахували, що ялинки у телеведучих ідентичні.

"Десь я її вже бачила!", "Один в один", "Та ж сама ялинка", "Здорово :)) !! У Юри Горбунова і Каті однакові ялинки :)) може у них одна на двох?", "З Горбуновим одна ялинка) рада за вас !!!!!!", "Ялинка та ж сама, що і у Горбунова", — коментують користувачі в мережі.

Нагадаємо, про роман пари, який триває вже близько двох років, стало відомо восени цього року. Потім в мережі з'явилися неспростовні докази, що телеведуча знаходиться в цікавому положенні.

Самі ведучі не коментують чутки про роман.

1483380700_el3 1483380732_el2