Зіркові скандали
Подобається

Світлана Ходченкова кинула нареченого перед весіллям, ви будете шоковані від причини (ФОТО)

02/01/2017     Автор: Яна Романська
Світлана Ходченкова кинула нареченого перед весіллям, ви будете шоковані від причини (ФОТО)

Весілля не буде. Світлана Ходченкова і Георгій Петришин розірвали заручини. Коханці не змогли пережити стару сварку, передає Корупція.Стар

У травні минулого року вся країна обговорювала найромантичнішу пропозицію: після вистави «Історія кохання», в якому грала популярна актриса Світлана Ходченкова в Театрі кіноактора на сцену вибіг її обранець, бізнесмен Георгій Петришин, і впав на одне коліно перед коханою. Чоловік простягнув Світлані кільце і попросив стати його дружиною. 

«Хлопці, на жаль, розлучилися — не змогли пережити стару сварку, — говорить «СтарХіту»подруга пари Анна. — 21 грудня Свєта відзначала 33-й день народження в московському «Лисиця бар», екс-нареченого на святі не було, зате дівчинки-подруги одна за одною бажали їй знайти любов і щастя».

Минулого тижня день народження відзначав і Петришин. Урочистості відбувалися в ресторані «Підмосковні вечори» на Рубльовці, яке вилилося в круглу суму. На фото з вечірки засвітилися Віка Дайнеко і Тимур Родрігез. А ось найголовнішу в житті Георгія зірку, на жаль, не запрошували. Та й в соцмережах Світлани Петришин давно вже не з'являвся. На світські заходи вона ходить одна або в супроводі приятельок. А адже раніше молодий бізнесмен, люблячий позувати камерам, не відходив від неї ні на крок … Таємне, схоже, стало явним.

«Про вільний статус Георгій заявив прямо зі сцени, — розповіли «СтарХіту» в ресторані. — Після одного з виступів, коли йому бажали багато любові, він сказав, що з нового року знову холостяк».

Незважаючи на те, що Петришин не скупився на красиві жести, відносини закоханим зберегти не вдалося.

Варто зазначити, що про весілля Ходченкова воліла не розповсюджуватися. Не було відомо ні точної дати церемонії одруження, ні місця, де новоспечена сім'я святкуватиме торжество.

600x400_0x3e4c1bfc_10886529561454266569