Новини про зірок
Подобається

Аж серце заболіло: Слава Фролова вперше розповіла про смерть своєї дитини (ФОТО)

02/01/2017     Автор: Яна Романська
Аж серце заболіло: Слава Фролова вперше розповіла про смерть своєї дитини (ФОТО)

Телеведуча, колишня суддя шоу "Україна має талант" на СТБ Слава Фролова привернула увагу громадськості до проблеми лікування дітей з пороком серця.

У блозі Слави Фролової з'явився запис дуже особистого характеру, в якому ведуча закликає всіх допомогти добрій справі — збору коштів на лікування дітей, які страждають від пороку серця, передає Корупція.Стар

Як відомо, в центрі Києва хлопець на ім'я Максим Бахматов оселився в вітрині одного з магазинів на Хрещатику, навпроти Бессарабського ринку, і збирає гроші для дітей. Саме його приклад змусив Славу Фролову вперше розповісти трагічну історію, яка сталася в її родині:

"Про смерть. Мені було не просто зважитися на цей пост. Але я подумала, що мета виправдовує засоби. В папці з дитячими документами лежать три папери: 2 свідоцтва про народження та 1 про смерть. У мене було 3 дитини. Зараз 2. Всім знайомий вираз "батьки не повинні ховати своїх дітей", насправді, я й гадки не мала наскільки це страхітливе вираження, поки порок серця не забрав мою першу дитину. І з того моменту, все що було ДО, залишилося за невидимою межею, а я донині живу ПІСЛЯ. Але цей пост про смерть, яку ми з вами можемо зупинити … дивлячись на фотографії хлопців, яким зібрали на операції, я думаю про те, що і їх батьки так само врятовані, від життя "після ". Коли ми під'їжджали до Бахматова, що живе в вітрині заради дітей, мій син сказав: "шкода, що такого Бахматова не було тоді, він би обов'язково врятував сестру ". А я пояснила, як важливо, що взагалі такі люди з'являються, а значить не все втрачено і для нас усіх. Бахматов живе в вітрині, залучаючи своїм життям увагу до проблеми дитячого пороку серця, але без нашої участі не буде зсуву, а добрий намір -20 дитячих життів, залишиться недосягаємими. Ми не знаємо з якого боку навалиться біда, але важливо знати, що якщо вона і навалиться, ти будеш в ній не один, а це дорогого коштує. Тоді, багато років тому, я була одна, сьогодні нас багато. Давайте разом рятувати життя наших дітей. Одному це не під силу, повірте мені на слово".

untitled-1-6