Плітки
Подобається

Що це з ним? Дмитро Шепелєв показав страшну фотографію сина Платона (ФОТО)

31/12/2016     Автор: Яна Романська
Що це з ним? Дмитро Шепелєв показав страшну фотографію сина Платона (ФОТО)

Телеведучий Дмитро Шепелєв, який тяжко переживав смерть своєї цивільної дружини — Жанни Фріске, повністю взяв на себе всі батьківські зобов'язання щодо їх спільної дитини — сина Платона. Хоч в родині панувала напружена атмосфера, Дмитро намагається проводити з сином весело час.

Деякий час назад ведучий Дмитро Шепелєв в одній із соціальних мереж поділився незвичайної фотографією з сином. Батько взяв Платона на новорічну ялинку, але замість того, щоб переодягнутися в зайчика, ведмедика або хоча б вовка, вони вибрали чорно-білий «хелловінський» грим — судячи з усього, хлопчик захотів бути страшним скелетом, незважаючи на добру атмосферу свята, передає Корупція.Стар

Після того, як мама дитини, відома російська співачка Жанна Фріске пішла з життя, Дмитро Шепелєв відклав роботу на другий план, переживаючи депресію. Але їх спільний син Платон допоміг телеведучому впоратися з трагедією, адже за визнанням самого тата, він не дозволяв собі через переживання випити зайвий келих вина або відправитися в подорож, адже Платон повністю залежав від нього, навіть не дивлячись на те, що у малюка була няня.

Дмитро Шепелєв для того, щоб відпустити страшну ситуацію — втрату коханої людини, пішов з головою в батьківські турботи, а також в творчість. Нещодавно він презентував книгу про Жанну Фріске, сам захід відбувався в Санкт-Петербурзі. За словами ведучого, кошти, виручені від продажу видання, підуть на благодійність, повідомляє журналістка JoInfoMedia Віра Цветкова.

Пройшов важкий рік для сім'ї Шепелєва, і зараз він стверджує, що теоретично готовий побудувати з кимось нові стосунки, але спеціально їх шукати не буде. Поки що Дмитро займається пошуком нових вражень з сином: удвох вони побували на майстер-класі по повітряній гімнастиці, побували на море, а також весело провели час на новорічному святі. Незважаючи на страшний грим Платона видно, що Дмитро Шепелєв і син перебувають у прекрасному настрої.

5860ce5c4cf1e