Зіркові скандали
Подобається

Більше не разом: найгучніші та несподівані розлучення зірок у 2016 році

31/12/2016     Автор: Яна Романська
Більше не разом: найгучніші та несподівані розлучення зірок у 2016 році

Анджеліна Джолі і Бред Пітт

Розлучення однієї з найкрасивіших і знаменитих пар Голлівуду стало шоком для шанувальників у всьому світі. За однією з версій, причина розриву Джолі і Пітта — різні погляди на виховання дітей. Інсайдери писали, що Джолі дорікала чоловікові в тому, що він зловживає алкоголем і марихуаною, через що у нього почалися проблеми з гнівом. На думку актриси, Пітт подавав дітям поганий приклад своєю поведінкою.

Джерела, близькі до знаменитої пари, розповіли, що остаточно все розладналося в їхній сім'ї після того, як Анджеліна повідомила Бреду, що хоче поїхати до Сирії в якості посла доброї волі і взяти з собою дітей.
За іншою версією, Анджеліна Джолі вирішила подати на розлучення з Бредом Піттом після його сварки з сином Меддоксом на борту літака. Що стало причиною конфлікту батька з 15-річним прийомним сином, невідомо. Анджеліна домоглася одноосібної опіки над їхніми з Піттом шістьма дітьми, а чоловікові залишила лише право голосу в прийнятті важливих рішень і право відвідувати дітей.

Нагадаємо, представники правоохоронних органів так і не змогли знайти докази, які вказують на те, що актор коли-небудь виявляв неконтрольовану агресію по відношенню до своїх синів і дочок. Крім того, представники ФБР не знайшли жодного свідка, готового підтвердити слова Анджеліни щодо некерованості її екс-чоловіка.

Угода про тимчасову опіку була досягнута між подружжям після того, як ФБР припинило розслідування щодо голлівудського актора про жорстоке поводження з дітьми. У судових документах, що виявилися в розпорядженні преси, йдеться, що шестеро дітей акторів залишаться жити з матір'ю. Батько продовжить відвідувати терапевтичні сеанси з ними, а також самостійно щотижня. 52-річній зірці фільму "Союзники" додатково доведеться брати участь у груповій терапії і здавати аналізи на наркотики. Меддокс, Пакс, Захара, Шайло, Вів'єн і Нокс продовжать свої індивідуальні консультації з фахівцями.

Актори зустрілися в 2003 році на зйомках фільму "Містер і місіс Сміт", і між ними одразу ж почався роман, незважаючи на те, що в той момент Пітт був одружений на Дженніфер Еністон.

Більше 10 років зірки були разом і виховували шістьох дітей, троє з яких — прийомні. Щоправда, весілля пара зіграла лише два роки тому.

Джонні Депп і Ембер Херд

У 2016 році актора Джонні Деппа покинула його молода дружина – актриса Ембер Херд, і зажадала грошей на утримання через суд. "Він мене бив!", – так пояснює Херд, чому розлучається з чоловіком, тільки відсвяткувавши річницю весілля. Розлючена жінка настільки, що без купюр викладає в мережу фото з побиттям. Запевняє – актор ще й всіляко знущався над нею, коли напивався.
На початку грудня 2016 видання TMZ повідомило про завершення шлюборозлучного процесу Джонні Деппа і Ембер Херд, що зайняв більше шести місяців. За даними західних журналістів, актор заплатить своїй колишній дружині 6,8 мільйонів доларів, причому зробить це в розстрочку протягом року. TMZ пояснює бажання Деппа платити Ембер в розстрочку тим, що актор не вірить у щирість благодійних прагнень колишньої дружини.

Нагадаємо, актриса оголосила, що віддасть отримані після розлучення гроші на благодійність: перерахує їх дитячій лікарні та жертвам домашнього насильства. Після судів, які ледь не знищили репутацію Джонні, він спробував повернутися до Ванесси Параді, але її серце вже було зайнято.
Херд і Депп познайомилися в 2010 році на зйомках фільму по роману Хантера Томпсона "Ромовий щоденник", а одружилися в лютому минулого року.

Федір і Світлана Бондарчук

Федір Бондарчук розлучився з дружиною Світланою після 25 років шлюбу через роман з молодою актрисою Пауліною Андрєєвою. На початку квітня історія 2016 стрімко обросла подробицями. Стало відомо, що Бондарчук і Андрєєва разом більше півроку.

Подружжя зуміли розлучитися тихо і мирно. Світлана полетіла на відпочинок на Мальдіви, а Федір не приховував від публіки роман з починаючої актрисою. Бондарчук і Андрєєва навіть прикрасили обкладинку журналу "Hello", яким керує Світлана.

Дженніфер Лопес і Каспер Смарт

Роману 47-річної Дженніфер Лопес і 29-річного Каспера Смарта прийшов кінець у серпні 2016. "Розставання не було драматичним. Дженніфер та Каспер як і раніше в хороших відносинах. Просто їхній роман закінчився. Вони вирішили залишитися друзями",– прояснили ситуацію інсайдери.

Співачка і танцюрист почали зустрічатися в 2011 році після розлучення Лопес з Марком Ентоні. Через три роки з'явилися чутки про розставання знаменитості та її нового коханого. Однак оточення пари запевняло, що це лише піар-хід для залучення уваги до нового фільму за участю Дженніфер. В кінці квітня 2015 року роман "офіційно" відновився.

Леді Гага і Тейлор Кінні

Знаменита співачка Леді Гага і актор Тейлор Кінні розлучилися після п'яти років стосунків. Про майбутнє весілля епатажної співачки і американського актора шанувальники цієї пари подейкували останні кілька років. Заповітне "так" своєму обранцеві 30-річна артистка сказала півтора року тому в День всіх закоханих, однак довгоочікуваній церемонії так і не судилося статися.

Кінні не раз давав приводи запідозрити його в зраді, однак Леді Гага вважала за краще не виносити сварки на публіку. ЗМІ писали, що подаровану нареченим обручку з діамантом у формі серця вагою 8 карат співачка довго носила навіть після розриву.

Наомі Уоттс і Лів Шрайбер

Слідом за Анджеліною Джолі і Бредом Піттом у вересні 2016 про своє розлучення оголосили Наомі Уоттс і Лів Шрайбер, які прожили разом 11 років.
"Ми прийшли до висновку, що для нашої сім'ї буде краще, якщо ми перестанемо жити разом. Ми розлучаємося, але в наших серцях залишається любов, повага і дружба. На цьому наші відносини не закінчуються – ми маємо намір і надалі разом виховувати наших дітей, оточуючи їх любов'ю, турботою і дружбою, але при цьому готові до нового етапу в наших відносинах", – повідомили Уоттс і Шрайбер журналістам видання Us Weekly.

Нагадаємо, Наомі Уоттс і Лів Шрайбер почали зустрічати в 2005 році. За цей час у них народилося двоє синів – Олександр "Саша" Піт, який відзначив цього літа 9-річчя, і Семюель "Семі" Кай, якому в грудні виповниться 8 років.

Мерайя Кері та Джеймс Пакер

Співачка Мерайя Кері та австралійський мільярдер Джеймс Пекер розірвали заручини після великої сварки, що сталася під час відпустки в Греції в жовтні 2016. За інформацією ЗМІ, причинами розбрату стали марнотратство співачки і її бажання перетворити життя з нареченим у реаліті-шоу.

Перед розставанням з нареченим, Мерайя обговорювала з ним шлюбний контракт – і, як вдалося з'ясувати порталу TMZ, саме цей документ став одним з каменів спотикання у відносинах співачки і бізнесмена. Запропонований юристами Пекера варіант шлюбного контракту Мерайя Кері вважала "вульгарним і образливим".

Як стверджують джерела, Мерайї не сподобалося те, що документ, складений юристами тепер вже колишнього нареченого, робив її схожою на щось на кшталт "нареченої, замовленою через шлюбне агентство". У шлюбному контракті, наприклад, була прописана сума, яку співачці можна витрачати на одяг, умови, за яких вона могла користуватися приватними літаками чоловіка, і список подарунків, які вона могла б залишити собі у випадку розлучення.

Також за умовами документа Пекер погоджувався заплатити артистці по 6 мільйонів доларів за кожен рік шлюбу, але не більш 30 мільйонів доларів. Співачка ж вимагала, щоб максимальна сума була підвищена до 50 мільйонів. Пара розпалася після двох років стосунків. Пекер, йдучи, залишив Мерайї подаровану ним обручку вартістю 10 мільйонів доларів.

Мартін Фріман і Аманда Аббінгтон

Зірки серіалу "Шерлок" Мартін Фріман і Аманда Аббінгтон розлучилися після 15 років відносин у грудні 2016. Пара познайомилася на зйомках серіалу "Тільки чоловіки".

Фріман і Аббінгтон неодноразово знімалися разом. У "Шерлоку" вони грають подружжя Ватсон. У акторів двоє дітей.

Тейлор Свіфт і Том Хіддлстон

Американська співачка Тейлор Свіфт і британський актор Том Хіддлстон розлучилися у вересні 2016. За даними журналу People, розлучення зіркової пари було дружнім. Пара зустрічалася всього три місяці. Про роман співачки і актора стало відомо 15 червня 2016 року, коли в інтернеті були опубліковані їхні спільні знімки.


Про розлучення Потапа й Ірини Горової стало відомо на початку грудня 2016. Екс-подружжя Олексій Потапенко і продюсер Ірина Горова прикрасили обкладинку журналу "Отдохни". "Так, ми розлучилися", – говорилося на обкладинці журналу.

Розлучилися вони мирно і тихо. Пара виховує спільного сина – 8-річного Андрія. У Ірини є ще донька від першого шлюбу – 19-річна Наталія.

Як з'ясувалося, Потап і Горова оформили розлучення два роки тому, але вирішили розповісти про це лише в грудні 2016.

Анастасія Макєєва і Гліб Матвєйчук

Актриса Анастасія Макєєва і співак Гліб Матвєйчук прийняли рішення розлучитися в квітні 2016. Зірки розлучилися після шести років шлюбу. Про це повідомила сама актриса на своїй сторінці в Instagram. "Нехай кожен з нас піде своєю дорогою і знайде своє щастя", – написала 34-річна Макєєва.

Нагадаємо, Анастасія Макєєва і Гліб Матвейчук зіграли пишне весілля в серпні 2010.

Олена Шоптенко й Дмитро Дікусар

У квітні 2016 хореограф Олена Шоптенко на сторінці в Facebook шокувала шанувальників несподіваною новиною про розлучення з танцюристом Дімою Дікусаром.

Це було обопільне рішення зірок. "Трапляється, що найкраще, що можна зробити для відносин – знайти сили розлучитися. Так сталося у нас з Дімою, і ми більше не разом", – прокоментувала Олена.

Відомий танцюрист зізнався журналістам програми "Зірковий шлях", що рішення розлучитися вони з Оленою Шоптенко прийняли разом і зазначив, що ніхто нікого не кидав. Діма вважає, що причиною розлучення з Оленою могла стати їхня робота. Через занадто щільний робочий графік парі не вистачало часу на особисте життя. "Ми перестали радіти один одному. Можливо, робота внесла рутину у відносини. Якщо ви хочете, щоб я сказав, хто перший запропонував розійтися… Напевно, я. Але точно я вже не згадаю, бо все відбувалося досить емоційно. Все було взаємно. Ніхто ні від кого не йшов", — поділився Дмитро.

Вікторія Смеюха та Іван Стрижаков

Учасниця дуету "Неангели" Вікторія Смеюха розлучилася з нареченим Іваном Стрижаковим у жовтні 2016. На початку літа 30-річна співачка отримала пропозицію вийти заміж від свого коханого через півтора року відносин.
Про свій статус вільної дівчини Вікторія зізналася в одному з інтерв'ю: "Я цілком і повністю занурилася в кохання, у серйозні стосунки, збиралася будувати сім'ю. Але на сьогодні я одна".

За словами Вікторії, причиною розриву стала щільна гастрольна діяльність співачки та постійні переїзди. Також вона зазначила, що її молодій людині не вистачило мудрості: на її думку, він ще не до кінця дозрів до настільки серйозних стосунків, адже обранець артистки на шість років молодший за неї. При цьому Віка зазначила, що вони з Іваном залишаться друзями.

Андрій Джеджула та Інна Крамаренко

Про те, що відомий шоумен і ведучий Андрій Джеджула знову самотній, стало відомо в жовтні 2016. В ексклюзивному інтерв'ю програмі "Кулінарна академія Олексія Суханова" на телеканалі "Україна" він розповів про розрив відносин з колишньою коханою Інною Крамаренко.

37-річний радіоведучий і 24-річна актриса зустрічалися чотири з половиною роки. Інну Крамаренко називали нареченою і цивільною дружиною Андрія Джеджули, однак пара все-таки розлучилася.

Шоумен також розповів про причини розставання і додав, що дівчину ні в чому не звинувачує. "Вона почала отримувати все більше і більше, відповідно її апетит весь час зростав. І в якийсь момент, коли ти починаєш задихатися і пригальмовувати з цими оборотами, вона задає абсолютно нормальне питання: "Чому так? Адже Я вже звикла до цього". І насправді, мені її звинувачувати немає за що", – поділився радіоведучий.

Дмитро Ступка і Катерина Литвиненко

У лютому 2016 цілковитою несподіванкою стала новина про те, що продовжувач зоряної акторської династії, 29-річний Дмитро Ступка розлучився з нареченою, моделлю Катериною Литвиненко. Нагадаємо, пара була разом три роки і планувала весілля, про що часто повідомляла у спільних інтерв'ю. "Ми не зійшлися характерами, і у нас різне бачення життя, — розповів "Сегодня" Ступка-молодший. — Ніякої зради не було, ми зараз у нормальних дружніх стосунках, просто не разом. Можливо, головна причина була в тому, що Катя не так сильно хотіла дітей, як я".

І все б нічого, але через усього кілька тижнів після розставання (за словами Дмитра, він опинився в холостяках ще в грудні 2015) актор з головою поринув у нові відносини з телеведучою і моделлю чоловічих журналів 27-річною Поліною Логуновою. У 2016 році пара зіграла пишне весілля.

Олексій Суханов та Ольга Каменчук

Відомий ведучий каналу "Україна" Олексій Суханов оголосив про розлучення з дружиною в грудні. 42-річний ведучий прожив у шлюбі з дружиною Ольгою 13 років. "Ми розлучилися. Життя так розпорядилося, що довелося розлучитися, – розповів ведучий "Кулінарної академії Олексія Суханова". – Відверто можу сказати, що в шлюбі з Ольгою я був абсолютно щасливий. Вона прекрасна людина. Ми прожили разом 13 років, і це було для мене справжнім подарунком долі".

Олексій познайомився з Ольгою на роботі, через рік вони одружилися. Як зізнався ведучий, подружнє життя було дуже цікавим. І, незважаючи на розрив відносин, він тепло відгукується про вже колишню дружину. "Олечка психолог і соціолог, займається наукою. Вона незвичайна жінка і справжня розумниця – захистила докторську ступінь в Америці. Завдяки їй я дуже багато знайшов і зрозумів", – поділився Олексій.