Новини про зірок
Подобається

Тіна Кароль розповіла, чому не їздить з гастролями в Росію (ФОТО)

30/12/2016     Автор: Ігор Нагорний
Тіна Кароль розповіла, чому не їздить з гастролями в Росію (ФОТО)

Артистка зауважила, що їй не довелося "прогинатися під мінливий світ", передає Корупція.Стар

Українська співачка Тіна Кароль, пісню якої внесли до шкільної програми, розповіла, чому не їздить з гастролями в Росію попри те, що її шанувальники там люблять і чекають. За словами артистки, вона поставила національні інтереси вище за власні. Цього року Тіна відіграла 97 концертів в Україні і їй "не довелося прогинатися під мінливий світ".

"Цього року ми змогли зіграти в Україні 97 концертів, і мені не довелося прогинатися під мінливий світ, як співає Андрій Макаревич. Думаю, ви розумієте, про що я. Мені не потрібно загравати ні з ким. Мої гастролі в Росії зараз недоречні, але коли-небудь настануть інші часи. Я дуже сподіваюся, що Україна не стане розмінною монетою для тих, хто взяв на себе відповідальність навести порядок у нашій країні", — сказала Кароль.

Також співачка торкнулася актуальної теми підвищення тарифів для населення: "На жаль, політики знову змушують людей дурити державу. Наприклад, через високі тарифи зараз всі почнуть використовувати магніти, щоб "скручувати" показання лічильників і так далі. Адже наша довіра не гумова!" — сказала співачка.