Плітки
Подобається

Екс-дружина Потапа Ірина Горова виходить заміж, ви будете шоковані від її обранця (ФОТО)

29/12/2016     Автор: Яна Романська
Екс-дружина Потапа Ірина Горова виходить заміж, ви будете шоковані від її обранця (ФОТО)

На початку грудня стало відомо, що Ірина Горова і Потап більше не є подружньою парою.

Відзначимо, що у пари є спільний восьмирічний син Андрій, а також, від першого шлюбу Ірини, вони разом виховували 19-річну доньку Наталю, передає Корупція.Стар

"Дочка вже вдруге переживає моє розлучення, в принципі, вона взагалі не переймається. Вона каже: "Мама клас — у мене вже є два тата". Мені нагадали, що у мене буде п'ятеро чоловіків. Наташа каже: "Буде третій, четвертий, п'ятий. Клас, взагалі чудово". А син не звик до того, що тато вдома, тому що тато — артист, тому для нього це пройшло, по суті, не особливо помітно. Льоша весь час приходить, вони грають, спілкуються, ми працюємо разом", — розповіла Горова.

Крім цього, Ірина розповіла, хто і що ще їй напророкували. При цьому зазначила, що нічого більше про свого майбутнього життя, вона знати не хоче.

"Мені в дитинстві гадав хлопчик. Він подивився мені на руку і наворожив мені п'ять чоловіків. Ну я не знаю — п'ять чоловіків я, напевно, не подужаю, вистачить двох. Він спрогнозував мені, що я дуже рано вийду заміж, і я рано вийшла заміж — в 16 років, наворожила, що у мене буде двоє дітей, що у мене буде перерва між дітьми близько 10 років, ну прям дуже все вгадав", — зізналася Горова.

На питання, що у неї зараз в особистому житті, вона відповіла:

"Відмінно все, шикарно. Все добре. Навіщо мені особисте життя виставляти на показ, я колись виставила і не дуже від цього рада, тому не хочу, нехай це буде секрет. Мої очі говорять за мене", — заінтригувала Горова.