Новини про зірок
Подобається

Тримайтеся міцніше: Мама Потапа розкрила всю правду відносин сина і Насті Каменських

27/12/2016     Автор: Яна Романська
Тримайтеся міцніше: Мама Потапа розкрила всю правду відносин сина і Насті Каменських

Люся зізнається, що шалено пишається сином, який за останній рік скинув більше 10-ти кілограм, передає Корупція.Стар

“До фізичної досконалості я ставлюся так само, як і до професійної – Альоша ж публічна людина, і на сцені повинен бути еталоном для наслідування. Інакше ніяк!

“Настя – муза Льоші за життя”

Люся Потапенко зазначає, що і син дуже пишається нею:

– Коли мені кажуть: “Так Льоша – ваш син?” я відповідаю: “Ні, це я мати!” Якось він мені сказав: “Повірити не можу, що ти моя мама” – а я відповідала з подколкой: “А я не можу повірити, що ти мій син – лисий, пузатий”. А зараз дивлюся на нього з гордістю: “Ти лисий, сексуальний мачо!” Він щасливий, що у мене є можливість самореалізації і що я ні від кого не залежу, що я енергійна і затребувана. Не можу сказати, що він мене за приклад бере, але йому подобається мій уклад життя.

А ось з кого Льоша бере приклад – так це Настя. Жінка, яка знаходиться поруч, теж, напевно, йому це говорила – мовляв, давай, схудни. Вона просто робила свою справу, набула відмінну форму, про яку мріяла і стала для нього прикладом. Він теж не дурень – зрозумів, що не можна інакше і зайнявся собою. Настя – його муза у всіх сенсах цього слова. Не тільки творчий, але й по життю.

Вона чудова людина. Знаєте, я купувала яблучка у старенької бабусі і запитала її: “Такі гарні, а смачні?” – “Оце дитя  пам’ятай – яке зверху, таке й всередині”. Так от Настя – така ж: зовні настільки ж гарна, як і всередині. Вона цілісна і справедлива дівчина, розумна, справжня жінка. А головне – у неї красива душа.