Новини про зірок
Подобається

Тетяна Денисова зробила невдалу пластичну операцію і тепер може ганяти ворон на городі (ФОТО)

26/12/2016     Автор: Ігор Нагорний
Тетяна Денисова зробила невдалу пластичну операцію і тепер може ганяти ворон на городі (ФОТО)

Підписникам Тетяни Денисової здалося, що вона зробила пластичну операцію, передає Корупція.Стар

Суддя проекту «Танцюють всі» сьогодні дала привід своїм підписникам для обговорення її зовнішності. Тетяна поділилася новим Селфі в Інстаграмі, залишивши його без будь-якого коментаря. Але її підписники все прокоментували без неї.

Основною темою для дискусії став ніс найвідомішого хореографа України. Деяким користувачам соцмережі здалося, що Денисова зробила собі ринопластику, чим зіпсувала природну красу.

Шанувальники Тетяни вирішили заступитися за неї і вказати тим, у кого є хоч якісь підозри на рахунок «робила вона пластику чи ні», на той факт, що обличчя Денисової абсолютно не змінилося. Можливо, зоровий ефект створився за рахунок того, що Тетяна тривалий час носила на зубах брекети.

Всього за кілька годин нове фото судді проекту «Танцюють всі» зібрало майже 4 тисячі лайків. Також, в коментарях прихильники Тетяни залишили безліч приємних слів:

«Ви як були дуже привабливі з першого сезону так і залишилися. Шарм у жінки не забереш!», «З віком все прекрасніше!»,« Там немає віку! Одна краса!».

1463051282_denisova