Зіркові скандали
Подобається

Найгучніші скандали за участю Джорджа Майкла (ФОТО)

26/12/2016     Автор: Ігор Нагорний
Найгучніші скандали за участю Джорджа Майкла (ФОТО)

25 грудня, на Різдво, у віці 53 років пішов з життя культовий британський співак Джордж Майкл, передає Корупція.Стар

У 19 років Гіоргос-Кіріакос Панайоту (ім'я при народженні) розповів близьким друзям, що є бісексуалом. В ті часи людей з нетрадиційною сексуальною орієнтацією не надто сприймали у суспільстві, тому співак не афішував цей факт. Крім того, Майкл боявся реакції матері та не хотів її засмутити.

Британський співак мав стосунки з бразильським модельєром Ансельмо Фелеппа, з яким він познайомився на концерті у Ріо. Через півроку партнер співака дізнався, що хворий на СНІД, а у 1993 році помер. Майкл присвятив сінгл Jesus to a Child у 1996 році саме Фелеппі.

Громадськість все більше цікавилась інтимним життям Майкла, а у 1998 році його заарештували за розпусту поведінку. Коп під прикриттям у громадській вбиральні Беверлі-Гіллс приставав до співака, а той повівся. Майкла засудили до 80 годин громадських робіт, після чого він зробив камінг-аут.

У 2006 році у Джорджа Майкла розпочались проблеми із наркотиками. Його заарештували за зберігання заборонених речовин. Співак визнав свою провину, назвав свої дії помилкою та отримав звільнення.

Через чотири роки Майкла затримали за керування авто у стані наркотичного сп'яніння та засудили до восьми тижнів у в'язниці. Відбувши половину терміну, поп-співак вийшов на волю. Пізніше він розповів, що підсів на наркотики через болісне розлучення з партнером Кенні Госсом, який страждав алкоголізмом.

Джордж Майкл мав проблеми і юридичного характеру зі студією звукозапису Sony. Через них він так і не випустив альбом Listen Without Prejudice Vol. 2.

Крім того, одну з найвідоміших пісень Майкла Last Christmas звинувачували у плагіаті. Вона, за словами представників видавничої компанії Dick James Music, схожа на композицію Can't Smile Without You гурту The Carpenters. У 1984 році Майклу висунули звинувачення, але сторонам все ж вдалося урегулювати суперечку.