У чому зустрічати Новий рік-2017: поради дизайнерів і стиліста (ФОТО)

25/12/2016     Автор: Яна Романська
У чому зустрічати Новий рік-2017: поради дизайнерів і стиліста (ФОТО)

До Нового 2017 року залишилось всього кілька тижнів і саме час подумати про те, в чому його зустрічати.

Експерти радять поекспериментуйте з кольором і фактурою тканини.

Український дизайнер Олена Бурба рекомендує вибирати наряди яскравих кольорів і не боятися блиску.

"Кольори року: червоний, золотий, смарагдовий, помаранчевий, фуксія, срібло, золото. Варто також звернути увагу на такі матеріали, як: шовк, атлас, органза, паєтки, люрекс, оксамит і пір'я", – радить Олена.

Дизайнер запевняє, що цього року наряд має бути максимально яскравим: "Всі тренди цього року йдуть нам на зустріч".

Разом з тим Олена Бурба запропонувала ТОП-7 трендових варіантів для Нового року:

1) Металевий сріблястий або золотавий відтінки ідеально підійдуть для вечірньої мінімалістичної сукні до підлоги.

2) Оксамит в будь-якому вигляді, будь це червона сукня-бюстьє або синій двобортний костюм.

3) Асиметричні шовкові блузи і сукні, що відкривають плечі.

4) Шовкові банти – чудовий варіант для жіночного образу.

5) Корсет як аксесуар.

6) Сукня з паєтками прямого крою.

7) Повітряне пір'я, яке прикрашає топи та спідниці.

Разом з тим дизайнер рекомендує при виборі прикрас в новорічну ніч віддати перевагу натуральним каменям, золоту і перлів.

Водночас інший український дизайнер Олена Руденко, яка зараз живе і працює в Нью-Йорку, рекомендує не прив'язуватися до будь-якого кольору, а керуватися своїми бажаннями.

"Найголовніша рекомендація від мене – наплювати на прив'язку до того чи іншого кольору або тварини, а просто отримати максимальне задоволення від свята, вибираючи вбрання, як одну з важливий складових гарного настрою", – розповідає Олена.

При цьому вона зазначає, що мінімалістичний крій стане безпрограшним варіантом.

"Найбезпрограшніші варіанти, до того ж вони зараз в тренді, це речі мінімалістичного крою з м'якого оксамиту, що струмує шовку. Сатинові фактури і з паєток не настільки універсальні для всіх типів форм і фігур, тим не менш, навіть невеликі деталі або як основа, припустимо у вигляді блузи або топа можуть створити легший і святковіший образ", – запевняє дизайнер.

А ось з приводу макіяжу і зачіски Олена не рекомендує придумувати щось дуже складне і дуже яскраве.

"Говорячи про зачіску, в моді натуральність і легка недбалість, тому я б не прикладала багато зусиль в укладанні або макіяжі. Здорове волосся і шкіра лише з краплею базового макіяжу – все, що вам потрібно", – впевнена Олена Руденко.

Стиліст і блогер Маргарита Мурадова також дотримується думки, що не варто прив'язуватися до якоїсьсь тварини і потрібно звернути увагу на свої особливості.

"Є велика помилка, що всім потрібно зустрічати Новий рік в якомусь певному типі наряду і кольорі. Але насамперед потрібно пам'ятати, що є кольори, які підходять людині і ті, які їй не підходять. Якщо говорити про те, що рік вогняного Півня потрібно зустрічати в червоному, жовтому і подібних кольорах, то не варто забувати про ваші особливості. Наприклад, якщо у вас холодний кольоротип обличчя, то варто віддати перевагу глибшим і насиченішим кольорам", – зазначає стиліст.

При цьому Маргарита рекомендує залишити темні і сірі кольори для повсякденних виходів, а для новорічної ночі вибрати наряд насичених кольорів.

"Взимку всі масово переходять на сірий, чорний і темні кольори. У свято відмінно було б вибрати якийсь насиченіший колір. Спробуйте щось яскраве: кобальтовий – насичений синій, смарагдовий – насичений зелений, а також гірчично-жовтий кольори. Не забувайте також про золотисті і сріблясті вбрання – вони зараз в тренді", – зазначає стиліст.

_1

Водночас Маргарита радить акуратно використовувати наряди з паєтками і стразами, адже вони підходять далеко не всім.

"Сказати, що блискітки в тренді – ні. Сказати, що вони не в тренді – теж ні. Просто є певні наряди, де блискітки виглядають органічно і цікаво. Головне, щоб вони не виглядали дешево. Крім того, всім бажаючим вбратися в паєтки, потрібно пам'ятати, що блискучі наряди дуже привертають увагу до фігури", – попереджає експерт.

jpg_446

Але якщо паєтки та блискітки – ваша пристрасть і без них новорічну ніч ви не уявляєте, є кілька хитрощів.