Новини про зірок
Подобається

Терміново: померла зірка шоу «Вагітна у 16», глядачі в шоці (ФОТО)

25/12/2016     Автор: Яна Романська
Терміново: померла зірка шоу «Вагітна у 16», глядачі в шоці (ФОТО)

Зірка американського телешоу "Вагітна у 16" Валері Фейрмен померла у віці 23 роки через передозування. Протягом останніх п'яти років молода мама мала проблеми з наркозалежністю.

Нещодавно стало відомо, що зірка другого сезону американського шоу "Вагітна у 16" Валері Фейрмен була знайдена мертвою. Як повідомляє портал TMZ, 23-річна зірка шоу відпочивала з друзями в Пенсільванії. В один з вечорів дівчина пішла у ванну і дуже довго звідти не поверталася, передає Корупція.Стар

Через пару годин друзі занепокоїлися і зайшли в кімнату, де виявили дівчину, яка втратила свідомість. Лікарі, які прибули на місце події, не змогли поки що назвати точну причину смерті, однак найвірогідніша версія — це передозування.

Нагадаємо, Валері прославилася завдяки участі в шоу "Вагітна в 16". Дівчина, яка в 2010 році стала зіркою країни, не змогла впоратися зі славою і стала вести легковажний спосіб життя. Через те, що вона "підробляла" повією, у Валері часто були серйозні проблеми з поліцією.

Також відомо, що останні п'ять років дівчина вживала наркотики. Всі спроби позбутися згубної залежності, в тому числі лікування в реабілітаційних центрах, виявилися марними. В цей же час Валері "виховувала" дочку. Відомо, що зараз дівчинці сім років.