Стало відомо ім’я переможця шоу “Х-фактор-7”

25/12/2016     Автор: Яна Романська
Стало відомо ім’я переможця шоу “Х-фактор-7”

У сьомому сезоні вокального шоу “Х-фактор” визначили переможця, якого обирали з двох претендентів – групи Detach і Севака Ханагяна. За підсумками голосування найкращим став Севак Ханагян, передає Корупція.Стар

Підопічний Антона Савлепова на гала-концерті заспівав ліричну пісню “Удвох” – новий хіт від співачки Наргиз і Макса Фадєєва.

Про переможця

Севак Ханагян народився у Вірменії. У 7 років батько навчив його грати на синтезаторі, а музичну школу він закінчив за класом акордеона.

У 2014 році Севак вступив до Державної класичної Академії імені Маймоніда в Москві (Росія). На Х-фактор 29-річний хлопець прийшов, щоб довести всім, що він має право перебувати на сцені та ділитися з глядачами своєю творчістю.

На початку 2015 року Севак взяв участь в своєму першому телешоу, яким став проект “Головна сцена”. В ефірі цієї передачі він заспівав пісню “Танцы на стеклах” Макса Фадєєва і, що найсмішніше, потрапив у групу саме цього продюсера. Ханагян в реаліті-шоу дістався тільки до 1/4 фіналу, але залишився задоволений участю, оскільки спочатку налаштовувався на розвиток в творчому плані. А в підсумку зміг поспілкуватися з метрами російської естради, вислухати конструктивну критику і отримати новий поштовх для зростання.

В кінці того ж року глядачі, які ще не забули Севу, змогли знову побачити талановитого співака. Цього разу молодий хлопець прийшов на кастинг талант-шоу “Голос”. На сліпих прослуховуваннях Ханагян заспівав хіт Віктора Цоя “Кукушка”, але у своїй власній манері. Виступ Севака сподобалося реперу Басті та співачці Поліні Гагаріній, і саме до неї в команду потрапив вірменський виконавець. У наступному етапі, в дуетах, він зміг переспівати джазову співачку Софі Окран, але програв у турі “Тріо”.

А в 2016 році Севак Ханагян підкорює “Х-фактор” – головний український розважальний телепроект.

На кастингу сьомого сезону він виконав свою авторську композицію “Не мовчи” і сподобався суддям. Його наставником у проекті став відомий музикант Антон Савлепов. У прямих ефірах Севак дебютував із піснею з репертуару Олександра Панайотова “Непереможний”, а потім запропонував на суд глядачів свою пісню “Повертайся”.