Новини про зірок
Подобається

Падіння Ту-154: відомий співак повинен був летіти на літаку, що розбився (ФОТО)

25/12/2016     Автор: Яна Романська
Падіння Ту-154: відомий співак повинен був летіти на літаку, що розбився (ФОТО)

Перший заступник голови комітету Держдуми РФ з культури, народний артист СРСР Йосип Кобзон заявив, що мав летіти разом з ансамблем імені Александрова на авіабазу Хмеймім в Сирії. Співак раніше багато разів виступав з цим ансамблем.

За його словами, 14 грудня він виступав в Колонному залі разом з ансамблем, і Валерій Халілов (керівник ансамблю ім. Александрова) просив його полетіти в Сирію разом, передає Корупція.Стар

"Але я сказав, що у мене медична віза, і я повинен летіти на лікування", — розповів він.

Співак зазначив, що запропонував полетіти разом як-небудь наступного разу.

"Але бачите, як наступний раз обернувся …", — констатував він.

При цьому Кобзон запевнив, що, якщо йому запропонують, він буде готовий знову виступити для російських військовослужбовців в Сирії.

Він також додав, що шокований звісткою про катастрофу літака Ту-154 Міноборони РФ.

"Я щиро жалкую, для мене це просто шокова звістка. Це велика трагедія для культури, для армійської аудиторії, — сказав Кобзон. — Вони летіли на бойове завдання".

Нагадаємо, сьогодні вранці Міноборони РФ повідомило про зникнення з радарів літака Ту-154. Лайнер вилетів з Сочі і прямував на авіабазу "Хмеймім" в Сирію.
На борту літака, що належав Міноборони РФ, перебував 91 людина. Серед них було 68 музикантів ансамблю імені Александрова, представники ЗМІ (телеканалів "Зірка", НТВ і Першого каналу), які супроводжують і вісім членів екіпажу.

За інформацією російських ЗМІ, Ту-154 впав на сьомій хвилині польоту. Літак зазнав аварії в п'яти кілометрах від берега Чорного моря ближче до Анапи. 

Уламки розлетілися уздовж узбережжя на півтора кілометра, вони знаходяться на глибині 50-100 метрів.

Військові слідчі Слідчого комітету Росії порушили кримінальну справу за фактом аварії літака Ту-154.

"Встановлено, що літак виконував плановий політ в Сирію. На його борту знаходилися 83 пасажири і вісім членів екіпажу. Через деякий час після зльоту з аеропорту Адлер, де була виконана дозаправка, Ту-154 зник з екрану радара. Пошук місця аварії літака проводиться пошуково -рятувальними службами Міністерства оборони Російської Федерації і МНС Росії ", — повідомили в СК.

Відзначається, що зараз військові слідчі вилучають документи і допитують осіб, які зазнали катастрофу Ту-154 Міноборони до вильоту в Сирію.

87_main_new-1482671174