Новини про зірок
Подобається

Не краща за Таран: Андрій Доманський показав всій країні свою нову дружину (ФОТО)

25/12/2016     Автор: Яна Романська
Не краща за Таран: Андрій Доманський показав всій країні свою нову дружину (ФОТО)

Телеведучий Андрій Доманський витримав досить довгу паузу у відносинах з пресою. За ті кілька років, які він відмовлявся коментувати особисте життя, за нього це робили інші — малювали непросту геометрію: любовні трикутники та інші хитромудрі фігури взаємин з колишніми дружинами і дітьми, передає Корупція.Стар

— Андрій, з моменту розриву відносин з Лідою ви ніяк не коментували своє приватне життя. Ліда, навпаки, дала кілька відвертих інтерв'ю.

Андрій: Я просто втомився жити під збільшувальним склом. Ми так часто з Лідою запрошували різні видання в наше особисте життя, що воно перестала бути особистим. Це початок руйнувати близьких мені людей. Після розставання з Лідою я зарікся давати інтерв'ю на особисті теми. Але моє мовчання інтерпретувалося журналістами так, ніби мені просто нема чого сказати. І в якийсь момент я втомився від критичної маси питань про своє особисте життя і, головне — від того, що жовта преса почала говорити за мене. Тепер, коли все встало на свої місця, все зважено і обдумано, мені є, що підсумувати.

— Давайте підсумуємо, що ви шукали в жінках і що нарешті-то знайшли в Марині?

А .: Було б дивно говорити, що я шукав ідеал. Але мені хотілося знайти людину, яка, незважаючи на відмінності в темпераменті і рисах характеру, булп би мені духовно близькою. Те, що шукають абсолютно всі, — себе. З Мариною я знайшов порозуміння з самим собою, рівновагу між головою і серцем. Це повноцінне партнерство. Ми поділяємо думки і почуття один одного, не оцінюючи їх. Нам легко говорити те, що думаємо, і не приховувати своїх почуттів.

— Ваша нинішня дружина Марина — така людина, а Юлія і Лідія Таран — ні?

А .: Давайте по порядку. Мені був 21 рік, коли я одружився з Юлею. У цьому віці чоловік ще не будує плани на майбутнє настільки грунтовно. Я придумав собі ідеал жінки, і Юля багато в чому йому відповідала. Вона моя перша справжня любов, не закоханість і не захоплення. Вона була і залишається красивою жінкою. Завжди користувалася неймовірним успіхом у чоловіків, тоді як мій внутрішній світ був набагато симпатичніший за зовнішній. Не володіючи мускулатурою і гордо окресленим підборіддям, я «забовтував» вподобаних панянок, як жартував Жванецький. Юлю я теж, швидше за все, «подригав». Я вже тоді працював на радіо, був в міру популярним ведучим в Одесі. Ми разом вчилися у ВНЗ на одній спеціальності, але звернули увагу один на одного тільки по його закінченні. Зустрілися компаніями на якийсь нічній дискотеці, потім побачилися на наступний день і так почали зустрічатися.

І Юля, і Ліда (кожна в свій час) були мені дуже близькі. Я любив цих жінок, вони любили мене. Але життя — це нирки в глибину на енну кількість метрів. І ти не знаєш своїх можливостей, наскільки глибоко ти зможеш пірнути, і коли тобі захочеться зупинитися. В молодості мені здавалося, що моя жінка повинна бути красивою, добре готувати борщ і утримувати будинок в затишку. Все це повною мірою подарувала мені Юля. Але в якийсь момент я перестав бачити нові вершини. Формула «машина — квартира — дача» виявилася не для мене. Я зустрів Ліду. Вона була зовсім іншою. Нові емоції, знайомства, медійні плани — картинки мінялися з величезною швидкістю. Це вражало. Але в якийсь момент я втомився. Всі сили йшли на «зовнішнє». Це було схоже на шалений забіг на довгу дистанцію, на яку мені просто не вистачило сил. І я зійшов з неї перш, ніж взагалі зрозумів, що це було не моє. Чоловік — творець, але жінки часто замовляють нам тему і задають напрямок. Я раптом зрозумів, що обидва напрямки були не в ту сторону, в яку мені хотілося б.

_dsc0829-1