Новини про зірок
Подобається

Брежнєва стала жертвою шахраїв (ФОТО)

24/12/2016     Автор: Ігор Нагорний
Брежнєва стала жертвою шахраїв (ФОТО)

Як відомо, шахраї часто використовують імена знаменитостей і їх фотографії, щоб привернути увагу довірливих покупців і продати якусь косметику або засоби для схуднення.

1482571236_cb55b989bfb0bda60a4d81d9a141b808

Ось і Віра Брежнєва стала жертвою таких нечесних на руку людей, про що розповіла в своєму мікроблозі. "Увага!!! Це фейк!!! Дорогі мої друзі, підписники! Останнім часом мою фотографію використовують для реклами косметики! Від мого імені! Будь ласка, будьте уважні! »- Написала співачка, передає Корупція.Стар

Також Віра зазначила, що отримала скарги з приводу якості косметики, яку вона нібито рекламує. Диво-засоби коштують досить дорого, а насправді, є дешевою китайською підробкою. Шанувальники подякували артистці, що вона їх попередила про шахраїв, однак зауважили, що багато її фанатів вже могли купити ці косметичні підробки.

Одна з передплатниць зізналася, що замовила товар нібито рекламований Вірою, але вчасно розпізнала підробку: «Я теж купилася, але коли прийшла косметика я відмовилася її забирати !!! Тому що по упаковці було зрозуміло, що це — не оригінал !!! ».