Плітки
Подобається

Тримайтеся міцніше! У такому вигляді Надію Матвєєву ще ніхто не бачив (ФОТО)

23/12/2016     Автор: Яна Романська
Тримайтеся міцніше! У такому вигляді Надію Матвєєву ще ніхто не бачив (ФОТО)

Ведуча програм "Все буде добре" і "Все буде смачно" одягла новорічний костюм, чим підняла настрій своїм підписникам в Інстаграм, передає Корупція.Стар

Надія Матвєєва завжди елегантна і акуратна, її образи дуже стримані. Але сьогодні вона вирішила всіх здивувати і сфотографувалася в костюмі пінгвіна. У більшості глядачів "Все буде добре" абсолютно не вкладається в голові перевтілення Надії в ляльку.

А ось, що вона про це думає:

"Пора визначатися з новорічним костюмом! В дитинстві я постраждала від костюма Божої корівки: якийсь хлопчик показав на мене пальцем і сказав мамі: «Дивися, жук! "Я відмовилася йти до Діда Мороза з віршиком, хіба мало що він скаже! Костюм пінгвіна здається виграшним: приховує недоліки фігури, теплий, і пінгвіни здаються людям милими)) що думаєте, брати ???".

Буквально за кілька годин стрічка коментарів під позитивним знімком телеведучої заповнилася вщерть. Підписники оцінили вибір Матвєєвої гідно і відзначили, що ця жінка здатна кого завгодно змусити посміхатися. Фоловери зійшлися на думці, що ні костюм прикрашає людину, а сама людина робить будь-який наряд невідпорним, як і в випадку з Надією Матвєєвої, адже вона реально створила образ досить-таки симпатичного пінгвіна.

1482406237_matveeva