Новини про зірок
Подобається

Терміново: учасниць групи «НеАнгели» евакуювали з готелю в Дніпрі (ФОТО)

23/12/2016     Автор: Яна Романська
Терміново: учасниць групи «НеАнгели» евакуювали з готелю в Дніпрі (ФОТО)

У готелі в Дніпрі, де зупинилася група "НеАнгели", сьогодні вранці була проведена евакуація. Гостей готелю евакуювали після дзвінка з загрозою вибуху. 

На сторінках в Instagram учасниці колективу розповіли про неприємне після.
Вікторія зізналася, що настільки міцно заснула, що її не могли розбудити ні криками, ні стукотами, ні попередженням про небезпеку, передає Корупція.Стар

"Сьогодні прокинулася в холодному поту від того, що в мої двері голосно стукали і кричали, що будівля замінована і терміново потрібно покинути приміщення… Розповім цю історію по порядку. Рано вранці ми приїхали до Дніпра – ввечері у нас заплановані концерти. Дорога втомила мене, і я вирішила подрімати. Закрилася в номері, і як ні в чому не бувало, канула в свій сон. Я настільки міцно заснула, що мене не могли розбудити ні криками, ні стукотами, ні попередженням про небезпеку. Мене евакуювали з готелю найостаннішою, і я була так налякана, як ніколи. Зараз ми переїжджаємо до іншого готелю. Я дуже сподіваюся, що все закінчиться добре і виявиться, що це чийсь злий жарт. Зізнаюся, моє серце досі б'ється в грудях, з тією ж силою, з якої до мене стукали в двері цього ранку", – розповіла Вікторія.

Своїми переживаннями з шанувальниками поділилася і Слава Камінська. 

"Мало не всра*ася, а так хотілося поспати! Уперше прокинулася від слів "нас замінували" Кого нас? Готель, до якого ми тільки заселилися, і я вже встигла розкидати речі по всьому номеру, перед тим, як завалитися спати. Слова бадьорять краще, ніж кава. Швидка, пожежна. Просидівши півгодини в автобусі, ми переїхали до іншого готелю", – зізналася співачка.

snimok4