Зіркові скандали
Подобається

Репер Серьога розлучився з дружиною, ви онімієте від причини (ФОТО)

23/12/2016     Автор: Яна Романська
Репер Серьога розлучився з дружиною, ви онімієте від причини (ФОТО)

Сергій Пархоменко, відомий як репер Серьога, а також колишній суддя шоу Х-фактор, кардинально змінив своє життя і став персональним тренером. Він поділився одкровеннями з особистого життя з виданням "Телетиждень", розповівши, що більше не живе з дружиною. Сергій повністю поринув у спорт, щоб відволіктися від проблем і поділитися з людьми знаннями, які він збирав довгий час, передає Корупція.Стар

SERYOGA зізнався, що зараз він живе в Москві, а його дружина з двома дітьми залишилися в Києві. За словами репера і спортсмена, вони з дружиною намагалися притертися один до одного і ужитися, але незабаром зрозуміли, що занадто різні, і жити разом у них ніяк не вийде.

<

«Она спит обычно за несколько тысяч километров от меня — мы уже давно не живем вместе. Долго притирались друг к другу, пытались как-то ужиться, но потом поняли, что мы разные люди, и теперь живем не просто в разных домах, а в разных странах», – розповів Сергій.

Однак з синами, Платоном і Марком, шоумен не припиняв спілкування, але зазначив, що хлопчикам краще буде знаходитися в Києві, з мамою. 

«Детям комфортнее жить с мамой в Киеве, а у меня вся жизнь сейчас в основном сосредоточена в Москве. Но тем не менее мы встречаемся, и я наблюдаю за тем, как они развиваются. Пока мы с их мамой стремимся дать им максимально разностороннее развитие, чтобы потом, когда мальчики вырастут, они имели возможность выбирать, в какую сторону двигаться. Ребята ходят в специальный детский сад, где говорят на английском языке, они рисуют, поют, танцуют, ну и, разумеется, занимаются спортом», – поділився артист.

33