Новини про зірок
Подобається

Ольга Фреймут прокоментувала зйомки в серіалі «Готель Елеон»

23/12/2016     Автор: Яна Романська
Ольга Фреймут прокоментувала зйомки в серіалі «Готель Елеон»

Українська телеведуча розставила всі крапки над "i" з приводу зйомок в серіалі, де задіяні російські кіно-зірки, передає Корупція.Стар

Кілька днів мовчання Ольги Фреймут дали можливість користувачам мережі і навіть українським зіркам висловитися з приводу того, що вона знялася в ситкомі "Готель Елеон". Народ розділився на два табори: одні стежили тільки за тим, як добре виглядає Ольга після других пологів, інші — за її участю в зйомках нібито на боці агресора. Був ще й третій табір, який залишився незадоволений тим, що Фреймут "втратила" свій голос в цьому серіалі, так як її озвучувала інша актриса.

Сьогодні телеведуча не витримала і написала наступний пост в Інстаграм: 

"Я вдячна інтернет-користувачу за пільність, проти рекомендую, першочергово, звертати Рамус на ті випадки, коли російські серіали видають за українські, а не на продукти, створені в ко-продакшені відповідно до всіх вимог українського та Європейського рінків. "Готель Єлеон" — продукт Спільного виробництва студії "Yellow, Black and White" і українського продакшена "Sister's Production", знятий на замовлення "1+1 media". Знімання серіалу відбувалися в Москві та Києві".

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Ольга Фреймут знялася в російському серіалі "Готель Елеон", що обурило українців і вони в буквальному сенсі слова викрили її в зраді, залишаючи свої злісні коментарі всюди, де тільки можна.