Новини про зірок
Подобається

Аж страшно подивитися: Маша Єфросиніна показала себе до схуднення (ФОТО)

22/12/2016     Автор: Яна Романська
Аж страшно подивитися: Маша Єфросиніна показала себе до схуднення (ФОТО)

Українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла в соцмережі, як вона боролася із зайвою вагою багато років.

Марія розповіла, що в той час, коли вона переїхала до столиці, у неї була ідеальна фігура завдяки регулярним заняттям танцями. Після перших років студентського життя Єфросиніна набрала зайву вагу, боротьба з яким довела телеведучу до булімії, передає Корупція.Стар

"За всі ці роки я на ваших очах змінила кілька вагових категорій з шкереберть у 20 кг. Секрету у мене немає! Але є досвід довжиною в 17 років (рівно половину мого життя!. Я З дівчинки з ідеальним тілом танцівниці перетворилася у великі груди в перші роки життя в столиці. Практично довела себе до булімії в славні часи Підйому! І так, ні дієти і методики (навіть найнебезпечніші), які б я не пробувала!", — розповіла Марія.

"Сьогодні в свої 35 років я в рази здоровіша ніж в 23, коли лікарі відмовлялися навіть за мене братися! Всі мої знання про здоровий спосіб життя взято не з журналів і посібників, а з проб, відвідування спецклініки, вивчення принципів харчування, помилок і спостережень , які я зробила, вивчивши свій організм досконально! Мало того, я продовжую це робити! Зізнаюся, щоб бути у формі, мені щодня доводиться дотримуватися жорсткий режим — мені не дано це щастя — є все, що хочу і не поправлятися!", — поділилася Єфросиніна.

26379d2c226838ff6e68428c64_318c044b