Зіркові скандали
Подобається

Кім Кардашьян і Каньє Вест намагаються врятувати шлюб

21/12/2016     Автор: Яна Романська
Кім Кардашьян і Каньє Вест намагаються врятувати шлюб

Всупереч чуткам про те, що Кардашьян більше не бажає жити зі своїм знаменитим чоловіком і вже знайшла йому заміну, в мережі з'явилася інформація, що зіркова пара щосили намагається врятувати свій шлюб, передає Корупція.Стар

Зокрема, Каньє і Кім почали ходити до сімейного психолога, щоб розібратися в своїх відносинах і претензії один до одного.

"Кім досі любить Каньє. Так, вона втомилася. Але це не означає, що вона не готова боротися за свою родину. До того ж всі члени родини Кардашьян підтримують її. Кім хоче дати чоловікові другий шанс. Вона розуміє, що він знаходиться під постійним тиском з боку оточуючих, преси. І Кім впевнена, що її любов допоможе йому впоратися з усіма проблемами", – повідомляє один з джерел, близьких до пари.

Крім того, один з друзів зіркової родини зізнався, що Кардашьян дуже переживає через дітей: "Все, що вона робить зараз, – заради Норт і Сейнта. Кім розуміє, що йдеться не тільки про неї і Каньє. Насамперед їм обом потрібно думати про дітей. Тому вона щосили намагається впоратися зі ситуацією, що склалася, і налагодити стосунки в родині".